Берлускони бере душа. Оставя милиони на врачката си Теодора Стефанова?

2 16 093

• От 32 години старозагорката гледа на бившия италиански премиер, но сега имала черно предчувствие
• През 1991 г. започнала работа при него като чистачка, после става негов личен „мистичен съветник”
• Нашенката може да се окаже изрично упомената в завещанието на милиардера

Популярната гадателка Теодора Стефанова може да се окаже изрично упомената в наследството на Силвио Берлускони, съобщи „Уикенд”, като се позовава на информация от близки на прочутата ясновидка.

От 32 години българката е личен астрологичен консултант на милиардера и бивш италиански премиер. От момента, в който се запознават, тя изготвя всеки месец индивидуална прогноза за Силвио и често се среща с него „на четири очи”. Макар и да звучи парадоксално, Теодора е от най-близкото обкръжение на Берлускони и той често се съветва с нея за финансовите си и политически ходове.

Българската врачка, която живее и работи в Италия, е изключила телефона си, за да се спаси от неудобните въпроси на журналисти и приятели на Берлускони, които също ползвали услугите й на медиум. Дългогодишната душеприказчичка на бившия италиански премиер е потънала вдън земята и контактът с нея бил неосъществим, откакто Берлускони постъпил за пореден път в болница. Здравословното му състояние се влошава с всеки изминал ден и медиците не дават големи надежди, че ще живее още дълго време, въпреки че за пред обществото версията е, че и този път ще прескочи трапа. Смятало се, че вливанията щели само временно да го закрепят, след това отново да постъпи в болнично заведение.

Черно предчувствие имала и Теодора Стефанова, която по навик веднага се допитала до духа Уинилсън от планетата Ванфим. Той мълчал известно време, след което дал уклончив негативен отговор за бъдещето на лидера на „Форца Италия” и двукратен премиер на страната на ботуша.

Теодора Стефанова със свито сърце се помолила на Бог за здравето на своя благодетел и с нетърпение чакала развръзката. Тя била наясно, че спасение от левкемията няма да има, както и от възпалението на белите дробове, което в един момент можело да изиграе лош номер на Силвио, превръщайки се в туморно заболяване. Знае се, че Берлускони бил предупреден от нея още в края на миналата година, че 2023-а може да се окаже фатална за здравето и живота му.

В края на миналата седмица 86-годишният политик бе приет в миланската болница „Сан Рафаеле” заради подозрения, че страда от пневмония, но нещата се оказаха далеч по-сложни. Каква е истината вероятно знаят само децата му и останалите членове от многолюдната му фамилия, както и българската ясновидка, която обаче ревностно пази тайните му.

Реклама

Теодора Стефанова, която е лична ясновидка на Берлускони от 32 години и от тогава всеки месец задължително го консултира по лични и делови въпроси, от известно време нямала директен контакт с него, нито със сюрията му внуци и правнуци. Тя се притеснявала, че ако се стигне до най-лошото, ще остане с един покровител по-малко. На другата си близка приятелка Дарина Павлова не можело да разчита особено, защото тя не била запален фен на футболните мачове и не се интересувала от това кой италиански отбор къде какви голове ще вкарва. В светските среди се знае, че именно Теодора Стефанова запознава Берлускони с вдовицата на Илия Павлов през 2008 г. Според мълвата, между Силвио и Дарина пламва страстна афера, която продължава около 2 години.

„Преди няколко месеца Теодора се похвали, че Силвио Берлускони й обещал да я включи в завещанието си. Преди години той й помогнал със сериозна сума, за да си купи апартамент в Италия. Вероятно сега ще й остави няколко милиона евро”, разказа пред „Уикенд” приятелка на нашенката.

Напоследък Теодора Стефанова нямала топ попадения като врачуване. Все повече ставали разочарованите от прогнозите и по света и у нас. Блондинката от десетилетие врачува разпад на Европейския съюз, голям разлив на река с много умряла риба в Европа, балотаж за Обама, сватба за екс премиера Бойко Борисов, плюс куп грешни футболни прогнози, които почти тотално отнеха венеца й на топ ясновидец. На моменти тя дори е ставала открит обект на подигравки, макар че никога не и е дремело кой какво говори зад гърба й, защото се движела с „свои измерения”, където съдниците били други, както и критериите за съдене. Берлускони обаче безрезервно стоял до нея и винаги се възползвал от езотеричните й умения.

Пред приятелки Теодора споделила, че със Силвио нещата не вървели добре като цяло и от тук нататък всеки ден му бил подарък от Бог.

Двамата се запознали преди 32 години, когато той все още нямал представа, че ще става политик, камо ли премиер. Теодора била чистачка в дома му, където попаднала след препоръка на друга българка. Преди да стигне до там, имала изключително труден живот. Ставала всяка сутрин в 5 часа. Вземала метрото и хуквала по къщите да глади и чисти. Имала и приятел – българин, с когото ден след ден все по-трудно се разбирали. Разделили се и малко след това, по волята на съдбата, започнала да чисти в имението на Берлускони.

Той разбрал за дарбата й и не пропуснал възможността да се възползва от нея. Българката му предрекла, че ще стане премиер на Италия, а той се усмихнал, защото животът му не вещаел подобно нещо. От своя страна бил очарован от футболните й познания, от познанството й с Уинилсън, който диктувал в ухото й кой отбор от съответната лига ще стане първенец, кой ще отпадне, как ще се развият трансферите на играчите и т.н. След 2000 г. Теодора напуска работа като чистачка в дома на Берлускони, но е назначена за негов личен „мистичен съветник”.

„Със Силвио никога не сме били близки в интимен план. Винаги съм го приемала като приятел. На него внимание откъм жени никога не му е липсвало. Дори дамите сами го търсят за забавления, защото знаят, че не е бездушен към нежната половина от човечеството. Не ми е минавало и наум да го погледна като мъж, защото прекалено много го уважавам. И ще му бъда винаги благодарна за това, което направи за мен. Бях чистачка, не се срамувам от това, но той помогна да стана телевизионна звезда, да имам собствено предаване. Позволи ми ефир в своя медия и хиляди италианци чакаха да чуят мнението ми по определен футболен проблем. Доверява се на съветите ми и ме позлати. Никога няма да забравя доброто, което ми направи”, разказва пред приятелки почти през сълзи блондинката от Стара Загора.

2 Коментара
  1. Астроложката казва

    Берлускони е щедър човек и знае как да се отблагодари За разлика от нашите политици , които гледат да минат метър , не искат да си платят и търсят услуги на аванта.

  2. Динозавър Карабаджак казва

    …..ПРЕДИ ВРЕМЕ,МИСЛЯ,ЧЕ ТЯ,БЕШЕ НАПРАВИЛА ИЗЯВЛЕНИЕ,ЧЕ УСЕЩА ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА С ДОЛНАТА ЧАСТ НА ГЪРБА СИ…АКО ТОВА НЕ Е ГЪЗА НЕ ЗНАЯ ЗА КАКВО ДРУГО СТАВА НА ВЪПРОС….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.