Безобразие в Narod.bg: Даниел Александров – неграмотното борче, което рита мачле с Бойко, ще кове законите ни

3 20 629

„Неграмотно борче“, „това момче счупи тъпомера“, „тъпотията му стана вече натърпима“ – това са само част от коментарите в социалните мрежи и сайтовете, които събира новата „звезда“ на ГЕРБ в парламента Даниел Александров, видя Narod.bg.

31-годишният борец от Дупница вчера положи клетва в Народното събрание и ще разчитаме на неговата експертиза да решава проблемите на народа.

Още в деня на първото заседание на парламента обаче наш читател обърна внимание на изключително неграмотен коментар във Фейсбук на новоизбрания депутат-борец Даниел.

Читателят ни е възмутен от „новия интелектуален “дупетатин” Даниел Александров“.

„Вижте само правописните грешки на гербопитека, който ще кове законите в нашата мила република… потрес. Бързо след това канчето му беше набито и скоростно коригира поста“, коментира нашият читател.

Ето и коментара, след като беше поправен:

Част от коментарите за Даниел по новинарските сайтове.

Според източник на Narod.bg основната заслуга на бореца да стане депутат е, че редовно рита мачле с Бойко…. Ако това помага при законотворството в НС – 31-годишният Даниел от Дупница е сребърен медалист в категория до 82 килограма на европейското първенство по борба през 2020 година. Ама надали помага…

При появата му в софийските листи герберите били крайно разочаровани заради поредния „интелектуален ръб“, но не посмеели да алармират застаряващия вожд за неочаквания парашутист.

Реклама

Само по-смелите отказали да бъдат част от пародийните листите в София, като по този начин показали своето несъгласие с поредната спусната калинка.

Припомняме, че цяла София беше залята с билбордове на Александров. С такива мозъчни тръстове я цъфнахме и вързахме, жалвали се гербаджиите.

Даниел сам се хвалел как постоянно играел футбол в отбора на вожда Бойко и затова тепърва го чакала бляскава партийна кариера. Само че не знае, че ще бъде 5-минутна слава преди цялата пирамида ГЕРБ да се сгромоляса след падането на Борисов, което ще е по-скоро, отколкото им се ще на гербопитеците.

По време на предизборната кампания друга наша читателка се втрещи от предизборните изяви на, както той се представя, Дани Скейтъра и Дани Бореца.

„Вижте само интелектуалното ниво на този евентуален депутат, участник в листите в София и Кюстендил. Ето така си представят решаване на кризите на нас обикновените хора – борене на инфлацията и цените в магазина, с „обиколки по дискотеките”. Опитът на тези хора стига единство до това какви хобита са имали – скейтборд и борба. Ако това е представителството в бъдещия парламент- ашколсун. Това ли е интелектуалното ниво на тези гербери? Направо съм потресена?, пише читателката на Narod.bg.

Ето и самия пост:

Прочети това, ако ти предстои да гласуваш за първи път. Какво ще правиш на 2️ април? Ще излезеш с приятели, ще прекараш деня пред екрана, ще отидеш на кино, ще тичаш в парка, ще мързелуваш или ще отидеш да гласуваш? Изборът е твой, но има последствия.

Ако не направиш твоя избор, значи се съгласяваш някой друг да решава съдбата ти. И можеш само да се надяваш този някой да мисли за теб.

Политиката те отвръщава (вероятно има предвид „отвращава“, б.ред.) и не смяташ, че има достоен кандидат или такъв, който се интересува от теб? Грешиш – аз съм насреща. Аз не съм много по-голям от теб. Моето време в дискотеките още не е свършило. Младостта ми не е порок, а предимство, защото съм близо теб, чувам те и те разбирам.

Аз съм Даниел, Дани Скейтъра (ученическо хоби, да не се чудиш) или Дани Бореца (това е защото съм състезател и треньор по класическа борба). Аз съм кандидат за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС в 23 МИР София и в 10 МИР Кюстендил.

3 Коментара
 1. Вазелин Дупнишки казва

  Борчето явно го играе НОВИЯ Симетлийски кмет.Сигурно ходи по тъмни доби да МАСАЖИРА простата на Толупа.
  Борчето има голямя визуална прилика с Малкия Маргин и може за това да навява сантиментални спомени от СИКасжийския период на Борисов

 2. Ужас! казва

  И с какво ще е полезен в парламента?! С нищо! Ще вдига и сваля ръка по команда на простаците на Борисов. Още един тиквеник в отбора на простата Тиква.

 3. Човек от спорта казва

  Нека някой го накара в ефир да напише свободен текст с химикалка , изключително не-грамотен , както технически така и говорно. Ако не са PR -ите да му пишат текстовете за фейсбук сам не може да състави две изречения без грешки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.