Скандал в Narod.bg! Асен Василев и Лорер изгониха разплакана Лена от събрание на ПП

0 19 969

Асен Василев и Даниел Лорер изгонили с грозна сцена Лена Бориславова от сбирка на ръководството на „Продължаваме Промяната“ в понеделник вечер, научи Narod.bg от свои източници. 

Хубавата софиянка, която шокира дори най-върлите фенове на „Промяната“ с решението си в последния момент да се откаже от депутатското място, за да имала време за местните избори, напуснала разплакана сбирката на дясно-лявата формация, която остана втора на изборите.

На събранието на Велики понеделник са присъствали хора от кръга на Асен Василев и Даниел Лорер и директно са обвинили Бориславова, че нейното поведение е една от причините коалицията да получи такъв срамен резултат на вота на 2 април. Припомняме, че дори ГЕРБ-СДС успяха да ги минат.

Реклама

На сбирката се стигнало до грозни сцени, функционерите на „Промяната“ не спестили на Лена нищо и дори се стигнало до лични обиди.

Едва на година и половина, „Продължаваме Промяната“, все още недоизградила структурите си, започва да се срутва като кула от карти. Narod.bg припомня, че още в началото на предизборната кампания, като гръм от ясно небе, известният еколог Александър Дунчев заряза партията. Бившият депутат на ПП Иван Христанов след това заговори за сериозен проблем в партията. А за капак пък бившият транспортен министър Николай Събев захапа ръководството като директно им поиска оставките заради слабия резултат на изборите. 

След грозния скандал Лена била принудена да се откаже от депутатското място – едва ден преди откриването на новото Народно събрание. Засега не се знае депутатка ли ще е, или не.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.