Общинар от Сливен завлякъл баровци с по 200 бона и духнал към Барселона

2 88 171

Пиянски купон разкрил общинаря от Сливен, избягал от града с над 1,8 милиона заеми, съобщава в. „Галерия“. 

Схемаджията се казва Иван Рандев, известен и като Заека. Преди няколко седмици излиза на купон с негови приятели, местни богаташчета. Единият от баровците се напива и почва да крещи на Иван „Кога ще ми върнеш парите?“ Останалите чуват и се разбира, че е завлякъл и много от тях.

Рандев се измъква някак и на другия ден моли приятел да го закара до София с обяснението, че ще продава цигари. Вместо това хваща полета до Барселона. В последния момент взима всичките пари на майка си, дават му също братът и снахата, която уж е уважаван прокурор.

Иван изтрива всички профили в социалните мрежи и оттогава никой не го е чувал и виждал.

Повечето ощипани имат записни заповеди за взетите заеми, но това едва ли ги топли. Според едната версия юристът е прехвърлил всичко в тайни сметки далеч от България. Според друга е пропилял всичко на залози.

Реклама

Взетите суми са най-различни. Двама баровци са изгорели с по над 200 000 лв. Национал на „Лудогорец“ дал на Иван 100 бона и сега ходи като болен.

Най-търсеният мъж в Сливен е уволнен дисциплинарно от други предприятия, където работел на половин ден.

Става въпрос за „Общински пазара“ и „Земеделие и гори“.

„След като не се яви няколко дни на работа, минахме по процедурата от Кодекса на труда“, каза пред сайта Сливен инфо Жанета Стойчева, директор на „Общински пазари“.

Тя подчерта, че нито един от нейните подчинени не е давал пари на заем на Иван Рандев.

Не така стоят нещата обаче в общинското горско предприятие. Оттам младият юрист е прибрал 30 хил. лв., взети „на заем“. Иде реч за общо четирима служители на предприятието, които са му дали по 5000 и 10 000 лв.

В Районна прокуратура – Сливен тече предварителна проверка.

2 Коментара
  1. Зеленогорски казва

    ГОРСКОТО “бълха ги ухапла“ още утре отиват в КОТЕЛския Балкан с 5 циганина с резачки “Хускварна “ и са избили парите другите обаче да му мислят

  2. ИСТИНАТА казва

    ЗАВЛЯКЪЛ или им ПОМОГНАЛ да СКРИЯТ,ЗАПАЗЯТ ОТКРАДНАТОТО ?!?!?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.