ПЕРЧЕНЕ: Строителят на ГЕРБ Велико Желев изпълзя в центъра на София с 6 майбаха за 3 милиона лева (СНИМКА)

1 24 667

Строителят на ГЕРБ Велико Желев побърка случайните минувачи на пъпа на София, като се появи с кортеж от половин дузина хиперскъпи лимузини Майбах“. Собственикът на „Хидрострой“ и цяло съзвездие от строителни фирми се появи във фирмения офис с цели 6 автомобила от марката за милионери, предаде Lupa.bg.

На 24 февруари близкият до Бойко строителен босс, спечелил милиарди беше измъкнат с белезници на ръцете посред нощите от цял отряд полицаи от бляскавия си офис на жълтите павета в София след жалба за побой и изнудване, подадена от бившия служител в една от фирмите му „Водстрой“ Благой Андонов.

Шест лимузини „Майбах“ за поне 3 милиона лева събраха очите на софиянци

Мащабната акция срещу „великия и жилав“ бизнесмен (по Бойко Рашков, б.ред.) засегна и морския му палат в курортния комплекс „Св. св. Константин и Елена“ край Варна. Полиция заварди имението на Желев, оценявано на близо 10 милиона лева.

Реклама

Наскоро маститият пътищар вдигна частен кей за яхтите си, като засега не е много ясно дали всичко около частния док е законно. Дори поразяващата уста Татяна Дончева останала впечатлена от двореца, където снимала реклама за своето „Движение 21“, призна наскоро самата тя.

Освен строителство Вичо Желев, както го наричат приятелите му, развива и бизнес за стотици милиони левове, свързан с железопътни ремонти и изграждане на релсови пътища.

В София баровецът най-често може да бъде засечен да се вози в два поръчкови майбаха с двойки в регистрационните номера, а охранителите му се придвижват в блиндирани джипове „Мецедес“ G класа.

Сега обаче явно е вдигнал нивото и е преминал изцяло на по-луксозната марка. Според информация на Narod.bg цената на шестте супер лукс лимузини е над 3 милиона лева.

Клюката дори твърди, че самият Бойко Борисов по време на третия си кабинет лично наредил да бъдат окастрени част от държавните поръчки на Желев, тъй като се подразнил от вулгарната демонстрацията на благосъстояние с майбасите.

1 Коментар
  1. Со керез казва

    Циганин като се види с пари – гледай мале маймунджулуци. Такива Си учтиво ги поканва да си плащат данъците и да инвестират в националната икономика. Ако не – вече не толкова учтиво, им отнема бизнеса.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.