Само в Narod.bg: Ето го мъжа-наркотрафикант на Мис ГЕРБ Славена Точева – дясната ръка на Боби Манджуков

4 54 481

Стотици новини се изписаха за палавата депутатка от ГЕРБ Славена Димитрова Точева, която изплува от нищото през април 2021 г., когато получи над 6000 преференции във Варна и от 25-а в листата влезе в парламента.

На изборите през октомври изкусителката, на която приписват връзки с плейбои от върха на ГЕРБ, спечели 7306 преференции, но не стана първенец по преференции в шайката, защото бе победена с малко от сина на кмета на Симитли Стефан Апостолов, който тогава събра 300 лични гласа повече от нея.

На вота отпреди дни, обаче, политическо чудо на ГЕРБ продължи да превзема сърцата на варненци, което се отразява на главоломния ръст на преференциалните гласове за нея. На изборите в неделя тя успяла да привлече 10 155 гласа за себе си, което е неин нов личен рекорд. Макар че прокуратурата най-сетне откри, че има машинации и я подпука за купуване на гласове.

Въпросът е кой стои зад внезапната политическа кариера на една добре изглеждаща хостеса от Варна?

Източник на Narod.bg даде ключа към загадката – мъжът на Славена Точева, който търка килията в испански затвор за наркотрафик. Името на човека, който избута красавицата до върха в ГЕРБ, е Милен Райков – Мушо. Именно с неговите пари брюнетката предизвика истински чудо в избирателен район Варна, категоричен е нашият информатор от морската столица.

За наркобоса Мушо се знае, че навремето е бил дясната ръка на бизнесмена Борислав Манджуков, застрелян на 24 март 2014-а пред софийското си жилище в комплекс „Бокар“ до бул. „България“, близо до Околовръстното.

Боби Манджуков бе собственик на веригата заведения „Версай“, „Булгари“ и дискотеки „Еxit“. Притежаваше няколко чейндж бюра и хотели.

Реклама

Боби Манджуков бе застрелян през 2014-а, килърите така и не бяха открити

Регистриран е за множество икономически престъпления – ДДС измами, финансови сделки с имущество, придобито по престъпен начин, укриване на данъци, водене на невярна счетоводна отчетност и др. Срещу Манджуков имаше заведени 48 висящи дела, предимно за измами.

Мъжът на Славена – Милен Райков – Мушо е бил дясната ръка на Боби Манджуков и се смята, че е наследил част от бизнес империята му след разстрела.

Всъщност, Мис ГЕРБ, както наричат Точева, е работила като хостеса в нощния клуб на мъжа си – варненския „Сенсо“ („усещане“ – от италиански). Сега Славена вече е известна като жената с перлените обувки, изкачила стълбите на последните четири Народни събрания.

В обществената памет периодично се пускат слухове, че палавницата е интимна със знакова фигура от Варна – бившия митничар Даниел Славов – Дидо Дънката. Това е 100% лъжа, категоричен е източникът на Narod.bg. Според него Дънката е част от групата на Милен Райков – Мушо, който сам е наредил да се тиражират такива слухове, за да се забрави за мъжа в испански затвор, чийто бизнес във Варна и в момента процъфтява.

Дидо Дънката финансира кампаниите на Славена, но толкоз, тя си остава жената на Мушо, отсече информаторът на Narod.bg.

Любопитно е в каква сфера на публичния живот ще е компетентно поредното политическо Барби. В официалната си биография 32-годишната Славена е представена като „еколог в частния сектор“, владееща четири езика и завършила “Управление на туризма” в Стопанската академия в Свищов.

Изкусителката Славена е била съдружник в една фирма с Дениз Сакаллъ, син на бившия председател на ДПС-Варна Ведат Сакаллъ. През 2017 г., тогава на 27 години, прехвърля целия си дял на Сакаллъ.

4 Коментара
 1. Д-р Менгеле казва

  Има не лоша фигура. Но и проблем с тироида…
  Ами, хостис ще е със Свищовския Харвард, какво да е друго като Варна бъка от икономисти.

 2. Д-р Менгеле казва

  Забравих – има колит, вж. корема. Колитът, рано или късно, в зависимост от скоростта на метаболизма, винаги става рак на колона. И от диетата. Хора, с Б тип кръвен протеин, Rh +/-, КАТО АКТИВЕН ИЛИ ТИХ ГЕН, колбаси могат да ядат само ако са на пустинен остров. След 40-така, сори, но имат ранен климактериум, червено месо не повече от 2-3 пъти в месеца, на манджа, с много зеленчук.
  За тях е препоръчително пилешко, пуешко, заек, риба, и отново, много задушен зеленчук.
  Никак не се шегувам, нито злорадствам – мисля ви доброто.

 3. Златната вагина казва

  В държавата на тиквите може да станеш депутат и чак след това да се запишеш нещшо фиктивно . Г-жата все още няма висше образование , но е депутатка със солдна заплатка! В сайта на народното събрание в профила на Славена Точева графа „Професия е оразна какъв парадокс само. Въздух , едно голямо нищо , никаква експертизма ,само една гола вагина!
  https://www.parliament.bg/bg/MP/3290

 4. Владко "секса" казва

  Много ми се е б е от нея. Ще и пръсна сливката

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.