„Интелектуален ръб“ в Narod.bg: Асен Балтов избяга от НС заради дружка по мачле на Бойко

0 14 839

Пробитият бивш шеф на „Пирогов“ Асен Балтов измами избирателите на шайката, като се отказва да бъде депутат, научи Narod.bg! Така Балтов стана поредният шмекер, излъгал гербопитеците, които продължават да подбутват шайката напук на цялата корупция, в която е затънала бившата управляваща партия, довела до „Магнитски“ за техния финансист №1 Владислав Горанов.

Наш източник сподели, че на мястото на компрометирания професор в 49-ия парламент влиза повече от любопитен екземпляр – Даниел Александров, чиито заслуги са, че редовно рита мачле с Бойко…. Ако това помага при законотворството в НС – 31-годишният Даниел от Дупница е сребърен медалист в категория до 82 килограма на европейското първенство по борба през 2020 година. Ама надали помага…

При появата му в софийските листи герберите били крайно разочаровани заради поредния „интелектуален ръб“, но не посмеели да алармират застаряващия вожд за неочаквания парашутист.

Реклама

Само по-смелите отказали да бъдат част от пародийните листите в София, като по този начин показали своето несъгласие с поредната спусната калинка.

Цяла София беше залята с билбордове на Александров и още новата „звезда“ на хунтата – Николай Алгафари, сам окичил се с титлите „сив кардинал“ и „нов младежки лидер“, както той самият се хвали в София. С такива мозъчни тръстове я цъфнахме и вързахме, жалвали се гербаджиите.

За нарочения за „интелектуален ръб“ Даниел Александров се знае, че няма никаква експертиза, но това не е важно.

Поантата е, че бъдещият депутатин сам се хвалел как постоянно играел футбол в отбора на вожда Бойко и затова тепърва го чакала бляскава партийна кариера. Само че не знае, че ще бъде 5-минутна слава преди цялата пирамида ГЕРБ да се сгромоляса след падането на Борисов, което ще е по-скоро, отколкото им се ще на гербопитеците.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.