КУРИОЗ: Мата Хари Славена Точева счупи рекорд в ГЕРБ

3 26 497

Варненската прима на ГЕРБ Славена Точева, спрягана за една от харема „Мата Хари“, продължава да превзема преференциалните върхове. Сега тя спечели 10 155 лични предпочитания. Водачът Даниел Митов е с 4339, а вторият Красен Кралев – с 2996. Точева бе трета.

На 2 октомври 2022 г. тя спечели 7306 преференции, а звездата й изгря през април 2021 г., когато с над 6000 от 25-то място финишира втора. До ден днешен липсва правдоподобно официално обяснение за неудържимия възход на неизвестната довчера млада дама.

Стефан Апостолов отново е ударник в Благоевград. Събрал е 7033 преференции. Футболният съдия, син на кмета на Симитли Апостол Апостолов, традиционно се кандидатира като последен в листата на ГЕРБ и я пренарежда. Към две трети от вота за него е подаден хартиено.

Реклама

Интересни данни има и в Пазарджик. Бившият областен управител Стефан Мирев с 5212 лични гласа се изстрелва напред в листата на ГЕРБ. Зад него публично застана община Септември, ръководена от известната фамилия Рачеви (съпругата стана кмет, след като съпругът имаше проблеми с правосъдието).

С 5075 преференции в Пловдив – град Манол Пейков се придвижва нагоре в листата на ПП – ДБ и ще бъде народен представител. Той заемаше седма позиция. От същото място във варненската листа на коалицията Стела Николова „разджурка“ подреждането. Тя събра 3862 предпочитания и „почти сигурно“ (нейни думи в социалните мрежи) получава мандат.

3 Коментара
  1. мимо шушляка казва

    тази е пълен ташак 10000 и кусур хахаха ,галактически неизвестната кифла най желания „политик“ българи сър

  2. Герберастите ни излъгаха казва
  3. Д-р Менгеле казва

    „Подкупени цигани в цяла варненска област“
    То там друго освен цигани няма. Пък и във Варната пейзажа е същия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.