Донор в Narod.bg: ДПС преляло хиляди гласове за победата на ГЕРБ (СХЕМАТА)

2 18 865

Старите партийни дружки ГЕРБ и ДПС стоят зад изборна машинация в последните часове преди края на поредните парламентарни избори на 2 април, докладва пред Narod.bg източник от шайката.

Схемата е така изпълнена, че малко преди края на гласуването тълпи избиратели на Движението за права и свободи са накарани да пуснат бюлетина не за своята партия, а за ГЕРБ.

Причината – през целия изборен ден всички социологически агенции даваха преднина на коалицията „ПП-ДБ“, което довело до дива паника и скандали в централата на ГЕРБ.

До късния следобед подреждането беше ПП, ГЕРБ, ДПС и четвърта сила – „Възраждане“ на Костя Копейкин.

Реклама

Затова и кукловодите предприели екстремни мерки – два-три часа преди края на гласуването в 20 ч. до структурите на ДПС е спуснато указание да започне ударно да се пускат хартиени бюлетини за ГЕРБ.

Така, жертвайки собственото си трето място, което реално отстъпва на „копейките“, партията на Ахмед Доган удря сериозно рамо на хунтата и тази сутрин резултатът е налице – от два процента преднина пред ГЕРБ, ПП е с 2 пункта назад от пробитата формация на Бойко Борисов.

Жертвата на ДПС е направена с ясното съзнание, че макар и да губи третата позиция в полза на „Възраждане“, хората на Копейкин ще слушкат, за да папкат, категоричен е информаторът на Narod.bg.

ОЧАКВАЙТЕ само в Narod.bg какво се готви след изборната машинация на ГЕРБ-ДПС

2 Коментара
  1. Со керез казва

    Ще прелеят и още как! Как сладко-сладко доят оФчото стадо с горските стопанства и земеделието!

  2. Кокорчо казва

    Е откъде да ги прелее бе малоумници? Те да нямат 400000 избиратели? ДПС си имат твърд електорат и той е гласувал, те нямат 400 000 гласа, че да преливат

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.