Само в Narod.bg: Бойко лети тайно до САЩ?

7 34 159

Все още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов лети тайно до САЩ още утре, 3 април, деня след изборите, докладва ексклузивно пред Narod.bg източник от върховете на шайката.

Официално съобщение за планирана негова визита в Щатите няма. Защо тарторът на потъналата в корупция партия заминава тайно за Америка още в първия ден след петите за две години парламентарни изводи, очаквайте скоро в Narod.bg.

Реклама

Засега е ясно, че Борисов ще е отвъд Океана 4 дни. Самолетният билет е купен в сряда или четвъртък, но всичко около неофициалното съобщение се пази в дълбока тайна дори от най-високопоставените гербопитеци, поясни информаторът ни.

Дали Бойко е в САЩ, за да търси протекции за евентуален коалиционен кабинет, или отива на килимчето, за да научи, че влиза в корупционния списък „Магнитски“, който се очаква да излезе скоро – четете само в Narod.bg.

7 Коментара
 1. Отвратен казва

  Да остане там този прост боклук. Окраде България, окраде и европейските данъкоплатци и отива в САЩ да проси милост.

 2. Manfred Weber казва

  Дано ИМА мощна гръмотевечна буря и САМОЛЕТА с БОКО да падне и да са разбие в Атлантическия океан а дебелото му мазно тяло пълно с МАС да стане храна за бели акули,греландски дълбоководни акули,пасажи риба тон ,групери каранкси и раци-мършояди а 3-4 април да стане всенароден празник и масови тържества че най-сетне България се отървала от Българоубиеца
  Амен

 3. Д-р Менгеле казва

  Е, хубаво де, но защо дъртофелът се мъчи? Пенсиите се УВЕЛИЧАВАТ, ще има и за мис Гащи, и да се цери ставите и исхемията. И на баба Цветанка Карагьоз са ѝ увеличили пенсията, нема нужда от субсидия.

 4. ИСТИНАТА казва

  А,ваксината ли е ????

 5. ИСТИНАТА казва

  А,ваксиниран ли е ????

 6. ✞❤️Пeшо c Лaдaта от Б●Т●❤️ казва

  ☞✋Eдинcтвeнo и caмo НAPoДEН пyбличeн ЛИHЧ и БECИЛO, щe cпacят Бългapия и бългapcкият народ от CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, всичко друго е ташак!⚡: tiny.cc/56t1vz

 7. Д-р Менгеле казва

  НЯМА КОЙ, Пешо! Популацията е 4.5млн., от които 97% с гени от макаци. Чандала нямат съзнание за етнос и нация, генетичната им памет стига до палмите в Индия и Африка.
  Знаеш ли какво означава това? 97% от този народ е с автоимунни и генетични заболявания, вкл. психически. Освен това, питейната вода се флуорира, а флуора причинява апатия и затъпяване.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.