Само в Narod.bg: Къщата на Бойко в Барселона под атака от туристи (АДРЕСЪТ + СНИМКИ)

3 21 931

Луксозната къща в Барселона, зад която наднича Бойко Борисов, превърнала се в криминална сага от световна величина, вече има ново амплоа – туристическа атракция, издаде пред Narod.bg собственик на туроператор с опит в организирането на ваканции в Испания.

Палатът за 3 млн. евро, обект на наше и испанско разследване за пране на пари, в който живееше „Мис Бикини“ Борислава Йовчева и нейната дъщеря Ема, плод на любовта й с Бойко, е под атаката на любопитни българи, които искат да се убедят с очите си в какъв лукс живеят метресите на първите мъже на България.

Реклама

Къщата с басейн е разположена на ул. „Францеск Рибалта“ №8 (Carrer de Francesc Ribalta, 8) и официално се води на разследваната от прокуратурата в Барселона фирма Numin Invest S.L., управлявана от „Мис Бикини“ и баща ѝ Георги Йовчев, пише в доклада на испанските власти.

На втора фирма, попаднала на мушката на властите – EMA BGS S.L., очевидна препратка към щерката Ема, се води луксозният магазин на Борислава Йовчева на ул. Paseo de Grácia, франчайз на италианската марка Ermanno Scervino, който вече е затворен.

Затварянето му съвпадна с деня, в който испанското изданието „Ел Периодико“ публикува три статии, че полицията в Каталуния (Mossos d´Esquadra) и специализираното звено за борба с корупцията към испанската прокуратура разследват произхода на 5 млн. евро, инвестирани през 2013 г. в имоти в Барселона през фирмите Numin Invest SL и Emma BGS SL. Компаниите са свързани с бившата манекенка и нейното семейство.

3 Коментара
 1. Сигурно е казва

  Къщата е купена от Борисов с парите, които открадна от европейските и българските данъкоплатци. Рано или късно тази къща ще му бъде отнета от испанските съдебни власти.

 2. Со керез казва

  „Рано или късно тази къща ще му бъде отнета от испанските съдебни власти.“
  А парите НИ ще ВЪРНЕ ли циганският дъртофелек?

 3. Со керез казва

  ДедО Бочко, пенсиите вИ се увеличават! Ще можеш да куриш по една къща за всяка фЕнкА в Барселона! + 1 буркан лютеница.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.