ГЕРБ купува вота: Списъци с имена и петцифрена сума открита в ромското гето на Сливен

1 10 291

Намерени са списъци с имена и посочени суми срещу всяко име, както и петцифрена сума пари, при полицейска акция на частен адрес в Сливен, управляван от кмета на шайката ГЕРБ Стефан Радев.

Това съобщи тази сутрин в ромския квартал „Надежда“ комисар Димитър Кикьов, началник на отдел „Охранителна полиция“ към Областната дирекция (ОД) на МВР в Сливен. На територията на цялата област от полунощ се извършва специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност и превантивни действия срещу търговията с гласове.

Според източник на Narod.bg от полицията в града парите дошли от ГЕРБ и са за купуване на гласове на вота на 2 април.

Реклама

Задържани са шестима души, сред тях има извършители на кражби, обявен за издирване от друга областна дирекция за множество престъпления, както и водач на моторно превозно средство, отказал да изпълни полицейско разпореждане.

Четири контролно-пропускателни пункта са изградени на територията на областта.

Направен е анализ на всички рискови секции. Извършват се проверки по Закона за гражданската регистрация, защото в няколко села има над 40-50 регистрирани в кратък срок, каза още комисар Кикьов.

Специализираната полицейска операция ще продължи до края на изборния ден. Към момента в ОДМВР – Сливен има образувани пет досъдебни производства за купуване на гласове и шест сигнала, по които работата продължава.

1 Коментар
  1. Браво! казва

    Браво на полицаите в Сливен! В цяла България простата Тиква и гербавите бандити около него подкупват хората използвайки откраднатите от нас пари. Дано и в останалите градове полицията да се разработи срещу герберските престъпления.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.