Драма в Narod.bg: bTV спря предаване на Натали, второ е на път въпреки чадъра „отгоре“, Хекимян мълчи гузно

3 14 731

Сигнал до Narod.bg от нюзрума на bTV осветли драма, която тече под повърхността и дразни професионалистите в телевизията – предаване на закриляната „отгоре“ Натали Трифонова е свалено от ефир тихо и незабелязано, за да не се обиди русата фурия и менторът й от върховете на държавата.

Вътрешният източник навлезе и в конкретика: „Преди 2 месеца bTV спря предаването „Геймър“, на което водеща беше именно Натали Трифонова. Като човек от кухнята ще ви издам, че предаването беше спряно заради  нулева гледаемост.

По-интересно е, че всички в телевизията се правим, че това глупаво предаване въобще някога е съществувало. Няма зрители, които да питат къде е предаването, съответно шефът Антон Хекимян реши да не обявява публично провала на блондинката, спрягана като опасно близка до водещ политик.

Реклама

А когато едно предаване е било толкова рекламирано и лансирано, трябва да се обясни на драгия зрител, че го спираш поради липса на рейтинг.

Надеждата на всички в bTV е следващо свалено безумие от ефир да е „Култ“ с водеща Натали, което е предаването с най-нисък рейтинг в телевизията.

Чрез вашата трибуна ще попитам и още нещо – защо bTV мълчи след провала на новогодишната „Сцена под звездите“ и в частност на Столична община за избора на некадърни водещи?

Тогава вината беше изсипана върху Николаос Цитиридис, но не той бе главният виновник за провала, а именно Наталия, която забравяше сценария и не можеше за импровизира – това коментират всички в нюзрума. Колкото и да я бута БоЕко, тя става за Околовръстното“, завършва леко грубо сигналът до Narod.bg.

3 Коментара
  1. Натка казва

    Цецо, стига с тез лъжи

  2. ХХХL казва

    Агент“БУДА“ БОКО е приятел с ОРБАН може да я уреди като водеща топ актриса във филми за възрастни които масово се снимат във БУДАПЕЩА

  3. бай мадуран казва

    отдавна беше време този евалник да разкарва дрешшшки само кога чете за прогнозата ,да я оставиш да каже повече от 8 изречения е неоправдан риск за предаването и телевизията . Да си дои там дъртите папури да трупа кинти но да не се занимава с неща където изобщо не са за нея

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.