ТИХОМЪЛКОМ: МВР арестува кандидат-депутат от ГЕРБ за купуване на гласове

2 11 335

МВР тихомълком арестува кандидат-депутата от ГЕРБ Димитър Лозков Ничев – Караджата, който в момента е общински съветник от шайката в Хасково. Заради имунитета му, обаче, гербопитекът е пуснат часове по-късно, а случаят дори не е отразен в ежедневната сводка, която МВР публикува.

Наскоро пуснахме статия на aferahs.com, от която стана ясно, че има запис на Пенко от с. Узунджово, Община Хасково, дясната ръка на въпросния общинар Митко, които купуват гласове в селото… обикновено за ГЕРБ, предлага срещу 30 000 лева да осигури цялото село да гласува „правилно“

Арестуваният общинар Димитър Лозков Ничев – Караджата е син на кмета на с. Узунджово  – Лозко Ничев, преди това той самият е бил селският пъвренец, но сдал поста на татко си.

Човекът който категорично отказва да участва в схемата, е Атанас Кръстев, от ПП „Възраждане“ – кандидат за народен представител, 9-и в листата на партията.

Реклама

В записа стана очевадно, че се искат 30 000 лв., за да се овладее селото. Екипът на aferahs.com изрази надежда че полицията ще се самосезира. Но, като се има предвид, че новия директор на МВР-Хасково е Любомир Николов, който побърза да отрече твърдението на Бойко Рашков за изнесените 60 милиона лева за магистрала „Хемус“, не се очакваше нещо грандиозно. Още повече, че зам.-директор на МВР Хасково пък е Красимир Кирилов, който беше дисциплинарно уволнен от Бойко Рашков през 2021 г. Затова и не можехме да очакваме кой знае какво от типични номенклатури на ГЕРБ.

Но – изненада! Полицията наистина се самосезира. Час след излизането на статията беше разпитан Атанас Кръстев като създател на записа.

След показанията му бяха задържани общинският съветник от ГЕРБ Хасково – Димитър Лозков Ничев – Караджата и Пенко от с. Узунджово.

Пенко бе под ключ за 24 часа, нямаме информация дали му е повдигнато обвинение, едва ли… Общинският съветник Димитър Ничев също бе задържан в полицията, но пък той е с имунитет и затова, че е кандидат-депутат, и бе пуснат няколко часа по-късно, защото на него няма как да бъде повдигнато обвинение.

Искаме да подчертаем, че уважаемите господа от полиция дори не публикуваха екшъна в ежедневния бюлетин и отново покриха случая без да известят медиите.

2 Коментара
 1. За затвор са казва

  Гербави боклуци! Герберските простаци крадат и подкупват, само и само да гепят парите задаващи се от Европа.

 2. ☠️Cимoнa Пeйчeвa☠️ казва

  ☞⚡БГ-Дeпyтaт=CВOДНИK, БAНДИT и ПPECТЪПНИK!:
  ☞☢️MAФИЯ: Дeпyтaтът Taнeр Kaдиp Tюpkoглy измaми бeдняk, пpипиca мy фиpмa cъc 134 000 лв. бopчoвe!☢️: 350.my/pncVk7N9
  ☞☢️Aвcтpия издиpвa дeпyтaтa Ивaн Димoв, пpиятeл нa Kpаcьo Чepния!☢️: 350.my/dx5S0UrN
  ☞☢️MAФИЯ: Дeпyтaтът Димитъp Гaмишeв, oтkpaднaл 202 000 лв. и yбил чoвek, ce paзминa c пaндизa!☢️: 350.my/I9JqcFx9
  ☞☢️ГABPA: Cъдът cпpя дeлo cpeщy дeпyтaтa-yбиeц Юceин Beйceлoв!☢️: 350.my/yHn0M0t3
  ☞☢️ПАЗЕТЕ СЕ: Крадат личните данни от референдума на Костя Копейкин, тeглят kpедити и пocле ви kapaт дa вpъщaтe пapи, koитo ниkoгa нe стe взeмaли, мoжe дa ви oнeмaт и жилищeтo!☢️: 350.my/y61LgicK
  ➤☢️Koльo Kитaeцa: Бългapитe ca ckoвaни oт cтpax, зaщoтo «Bъзpaждaнe» kpaдaт личнитe им дaнни!☢️: tiny.cc/d8i4vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Дeпyтaтa-пpecтъпниk Злaтaн Злaтaнoв oт Bъзpaждaнe⚡: tiny.cc/ffd3vz

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.