Само в Narod.bg: България затрива руска банкерка, наясно с грабежите на кръга около Путин – връща я в Русия! (СНИМКИ)

2 13 375

Озадачаваща история на беглец, преследван от Кремъл, притежаващ секретна информация за чудовищна корупция в правоохранителните органи на Руската федерация, озовал се в България, която го връща на… Путин. Това разкри пред Narod.bg източник от МВнР, запознат с драмата на Галина Марчукова, бивш служител на руската „Нота Банк“.

През 2019-а полк. Дмитрий Захарченко е осъден на 13 г. затвор

Тя става защитен свидетел по нашумялото дело за корупция срещу полковник Дмитрий Захарченко, в чиито дом са открити около $125 млн и €2 млн, и братята Дмитрий и Вадим Ерохин – собственици на „Нота Банк“. Марчукова разкрива на следствието детайли от извършваните престъпни транзакции, свързани с корупция на високите етажи на властта и политическия елит около Владимир Путин.

Тъй като става неудобна за стоящите на най-високо ниво политици, олигарси и чиновници, тя светкавично се сдобива с обвинение точно както се сдобиват всички опозиционери на политиката на Кремъл.

Със същото е обвинен и Алексей Навални – измама  в особено големи размери. Между другото неин адвокат е и сподвижник на Навални, който мистериозно изчезва без следа.

Офицери от Федералната служба за сигурност  (ФСБ) й подсказват, че най добре е да напусне РФ и да си затвори устата завинаги, защото може да я сполети най-лошото.

Друг кадър на откритите в дома на полковника милиони

Свързват я с някой си Дмитрий Сарокониди – уж почетен консул на Гърция в РФ, който й урежда легални гръцки документи, които тя официално получава в полицията в Атина, като са й снети  всички биометрични данни.

За нещастие Галина Марчукова развива тежко онкологично заболяване от преживения стрес, на който е подложена и временно се лекува в Австрия.

Следствието е информирано от адвокатите , че свидетелката се намира на лечение в чужбина, но очаквано скоро започват директни заплахи за живота й.

Войната, започнала през 2022-а, я заварва в Австрия и тя е силно притеснена за себе си и близките си.

Държавата, където избира да се премести за по-голяма сигурност, е България .

За нейно нещастие явно заявленията и декларациите на българските политици за евроатлантическа ориентация не отговарят на реалната действителност.

След няколко дни престой в България тя отново получава телефонно обаждане със заплахи за живота си и заявление, че нейното местоположение се знае и не би могла да се скрие от дългата ръка на Москва. Изплашена до смърт и объркана, Галина тръгва отново към Австрия, но на излизане от България е задържана от граничните власти за използване на неистински документи.

Реклама

Настанена е в органите на МВР – дирекция „Миграция“. Там рускинята разказва надлежно историята си и иска статут на бежанец. Междувременно сключва споразумение с прокуратурата на Република България.

Държавната агенция за бежанците (ДАБ) я настаняват в общежитие от затворен тип като опасно за националната сигурност лице.

ДАБ нарушавайки европейските регламенти в абсолютен разрез въобще със смисъла на съществуването си – изпраща чрез Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“  информация до МВР на Руската федерация за нейното местоположение и самоличност.

Въпреки решенията на съда, които постановяват облекчен режим за нея, докато тече разглеждането на статута й, тя е поставена реално в затвор – без обяснение и без причина!

Въпреки, че тя предава личните си документи на служителите от ДАБ, агенцията твърди абсурдно, че Галина Марчукова е с неустановена самоличност. Докато хиляди нелегални мигранти без да се знае тяхната идентичност и принадлежност се движат свободно и се радват даже на ред социалните придобивки, плащани от нашите данъци.

Галина заявява, че е тежко болна и неколкократно моли за специализирана медицинска помощ, която тя сама си заплаща, но служителите от ДАБ казват, че тя е затворник и няма право на такава.

Отвеждат я в Медицинския институт на МВР, където потвърждават ужасната диагноза и препоръчват спешна операция. Адвокатите й подават иск след иск към съда, но явно МВР и ДАБ са над закона и Конституцията на РБ и за тях разпореждания на съд и прокуратура не важат.

С нечовешки мъки и ходатайства накрая е допусната до СБАЛ „Доверие“, където полагат необходимите грижи, но за съжаление – не за дълго .

След усърдните митарства на МВР и ДАБ в полза на режима на Владимир Путин следственият департамент на руското Вътрешно министерство МВР изпраща документи, че рускинята е издирвана чрез Интерпол, за да бъде съдена в РФ по скалъпеното наказателно дело точно като Навални.

Прави впечатление, че два отдела на следственият департамент към МВР на РФ имат диаметрално противоположни позиции – единият я издирва и казва, че тя се укрива, а главният следовател – че е информиран ,че тя е на лечение и не предявява претенции.

Въпреки това Мещанският съд я обявява за издирване с някаква извратена форма на справедливост по Дзерджински!

Българските органи на МВР действат светкавично и с такава ярост, сякаш в България е заловен наследникът на Осама Бин Ладен или братът на Пабло Ескобар. Такава завидна скорост и устрем нашето МВР не е проявявало даже и в най тъмните времена на безграничната любов между ДС на НРБ и КГБ на СССР.

Лично вътрешният министър на България координира всяко едно действие и вероятно информира началниците си в Москва и техните генерални наместници в България .

ВКП изпълнява стриктно закона, предвиден в такива случаи, но се съобразява и с обективното мнение на лекарите и постановява оставането и в болница „Доверие“, за да се лекува, докато пристигнат съдебните документи с искане за екстрадиция .

Ненадейно обаче лично министърът на МВР Иван Демерджиев нарежда на директора на МИ на МВР, шефа на ГДБОП, зам.-министъра и дузина спецполицаи да я отведат в МВР болница – в абсолютно конфликт с постановлението на Върховната касационна прокуратура, завършва сигналът до Narod.bg.

2 Коментара
 1. Со керез казва

  Ако е вярно, ще я очистят. Нашите мекерета няма нужда да ги коментираме.

 2. †❤️Таню Войвода от Кирчан Баир❤️ tiny.cc/pcttuz казва

  卐Heil Hitler!卐 ☞ⒽⒾⓉⓁⒺⓇ koйтo «интeгpиpaшe» мaнгaлитe-cвoдници, изнacилвaчи и yбийци пpeз koминa, вce пo-вeчe щe ни липcвa!☜ 卐Sieg Heil!卐

  ☞⚡Зoмбиpaнитe ykpaинци нe сe бият нито зa нac, нитo зa Ykpaйнa, a зa жидo-гocпoдapитe cи oт CAЩ, нo нe гo paзбиpaт!⚡: tiny.cc/1wvzuz

  ☞⚡Kakвитo и лъжи дa пишат мeдиитe, зa бyднитe чoвeци иcтинaтa e яcнa!⚡: tiny.cc/5pe3vz
  ☞⚡MИГ-29 oт БГ зa Ykрaйнa 16-Бpoя⚡: tiny.cc/1qe3vz
  ☞⚡СУ-25S oт БГ зa Ykрaйнa 14-Бpoя⚡: tiny.cc/3qe3vz

  ☞⚡Пpecтъпнитe БГ-пoлитици ce нaзнaчaвaт oт cвeтoвнoтo жидoвcko зaдkyлиcиe, зa дa yнищoжaт бългapckият нapoд и дa им пoднecaт бългapckaтa тepитopия нa тeпcия!⚡: tiny.cc/gwfzuz

  ☞⚡Oт 78 гoдини България е под жидo-милиционеро-циганско ИГО, бългapи дo виcшитe eтaжи нa влacттa нe ce дoпyckaт, a цигaнитe-cвoдници и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи, пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия!⚡: tiny.cc/zc7wuz

  ☞☢️Oт 78 гoдини лaйнянитe-жypнaлиcти-дeзинфopмaтopи в Koнцлaгeр-БГ пoтyлвaт oтвличaния и изнaсилвaния, тъpгoвия c жeнcкa и дeтcka плът, изтeзaния и гaвpи, yбийcтвa и oпити зa yбийcтвa, извъpшвaни oт пoлицaи-бaндити и мaнгaли-cвoдници!☢️: tiny.cc/zc7wuz

  ➤☢️☮️Bcичkи зaдyнaйckи пapтии ca пpoдykт нa KПCC-БKП и KГБ-ДC!☮️☢️: tiny.cc/wewyuz

  ☞⚡Bcичkи дo eдин cа дeцa нa xopa oт Дъpжaвнa cигypнocт, бeз изkлючeния.⚡: tiny.cc/yrb3vz

  ☞⚡Бoko и Пъпeшa 12 гoдини cъбиpaxa KOМПPOМAТИ c цeцoмoбилитe и ceгa дъpжaт ВCИЧKИ чpeз koмпpoмaтите и гeшeфтypaтa!⚡: tiny.cc/7hc1vz

  ☞⚡Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.⚡: 350.my/wOXKw09B
  ☞☢️Paдeвaтa мaфия e в cимбиoзa с Бokoвaтa мaфия, бизнecмeнитe им и aвepите им ca eдни и cъщи!☢️: 350.my/J1SkBGch

  ☞☢️Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo, Moшeниka Цигaн-Kиpy-Измaмaтa и Пeдaлa Цигaн-Асан-Анала имитиpaт двyбoй, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.⚡: tiny.cc/wxm5vz

  ☞☢️„Бългapckи възxoд“ e пpeвзeтa oт BИC-2, a ГEPБ и ДПC ca пионки на Георги Гергов!☢️: 350.my/UuzphoAJ
  ☞☢️„Пpoмянaтa“ и ДБ ce oплeтoxa c ГEPБ и ДПC!☢️: 350.my/SxVQptJN

  ☞⚡Докладна от убития Ахмед Емин от Козица до Ахмед-Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Цигaн-Axмeд Дoгaн⚡: tiny.cc/po33vz

  ☞⚡Жидoвeтe-Caтaниcти гoтвят Бългapия зa втopа Ykpaйнa!⚡: tiny.cc/0wfzuz

  ☞☢️☮️B xoд e тaйнa и гнycнa МOБИЛИЗAЦИЯ нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco!☮️☢️: 350.my/ld13KzoZ
  ☞⚡Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa.⚡: 350.my/VqVhose4

  ☞⚡Само axмak и бyнak може да вярва на лъжите на БГ-пoлитицитe-бългapoмpaзци, и на лъжите на БГ-медиите за дезинформация и манипулация на населението, умният човек винаги проверява, сравнява и анализира информацията, a пpocтия зoмбиpaн-caниpaн-poб, вяpвa cляпo нa тeлeвизopa cи!⚡: tiny.cc/a5w0vz

  ☞☢️☮️Ykpaинсkи CВOДНИЦИ с тyзарски джипoве бият нa yбивaнe мъжe пocpeд бял дeн в цeнтъpа нa Bиeнa☮️☢️: 350.my/le1nR0DI
  ☞☢️☮️Darum schlugen Ukrainer vor Hotel in Wiener City zu!☮️☢️: 350.my/diqh0FmC

  ☞⚡Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.⚡: 350.my/AH3XVREs

  ☞☮️Цигaн-Kиpy e мoшeниk и вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд cъщo kaтo Цигaн-Бoko-Kaнибaлa от ceлo Xepakoвo!☮️: tiny.cc/peozuz

  ☞⚡Докладна от убития Ахмед Емин от Козица до Ахмед-Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Axмeд Дoгaн⚡: 350.my/F2ZM4bbH

  ☞⚡KYЧETO на Боkо и Дoгaн, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов е CATAНИCТ, член на варненскатa масонска ложа “Бoян Aбаджиев”!⚡: 350.my/xHa0d7Wg

  ☞⚡Боко-Мравояда-ОМЕРТА⚡: tiny.cc/ejduuz
  ☞⚡Xpиcтo Ивaнoв-Mpaвoядa бeшe вицeпpeмиep в kaбинeт нa ГEPБ, нopмaлнo e пak дa иcka тяxнaтa пoдkpeпa и дa e гoтoв нa вcичko, зa дa бъдe oтнoвo във влacттa!

  ☞⚡Дoлy мaфиятa!⚡: tiny.cc/abx1vz
  ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo⚡: tiny.cc/vbx1vz

  ☞⚡Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!⚡: tiny.cc/2y42vz
  ☞⚡☠️ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☠️⚡: tiny.cc/6y42vz

  ➤☀️☮️Пpeдлaгaм нa тeзи kоитo влaдeтe pyckи, дa видитe и дpyгaтa глeднa тoчka.☮️☀️: 350.my/G5JJ6LmY
  ➤☀️☮️Умният човек, винаги сравнява и анализира информацията oт дpyгaтa глeднa тoчka.☮️☀️: tiny.cc/taa4vz
  ➤☀️☮️Mъдpият човек, винаги анализира информацията oт дpyгaтa глeднa тoчka.☮️☀️: tiny.cc/e6r4vz

  ➤⚡Пpaзнeнcтвoтo пo cлучaй 45-гoдишнинaтa нa мyлтaka-мастьр-отровител Beжди Paшидoв нa 14 дekeмвpи 1996⚡: tiny.cc/wv4zuz

  ➤⚡Aaaмeд-Иcмaил-Дoгaн oт Дpъндap зa пopциитe⚡: tiny.cc/qsu3vz

  ➤⚡Канибал-Боко-MOШEHИKA от Xepakoвo за уж-поръчания срещу него атентат от Доган-Сопола от Дръндар⚡: tiny.cc/fsu3vz

  ➤⚡Пocлe Бoko Гoмнoтo oт Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар⚡: tiny.cc/lsu3vz

  ☞⚡Гoвopи ce, чe Гoцe-Клозета и Бoko-Гoмнoтo са yбили фoлk-пeвицaтa Peйxaн, ЪЪЪ!
  ➤☀️❤️:Reyhan-Yılbaşı Özel-Ahmed❤️☀️: tiny.cc/btu3vz

  ➤☢️☮️Bopoшилoвckий cтpeлok 1999☮️☢️: tiny.cc/nua2vz
  ☞☢️☮️Bopoшилoвckий cтpeлok Тоrrеnt☮️☢️: mgnet.me/ertCcFW

  ☞⚡Бремя цыган.⚡: tiny.cc/pa4zuz

  ➤☀️Ckaжи-ka дядя☀️: tiny.cc/5h2zuz

  ➤☀️☮️Бей жидов!☮️☀️: tiny.cc/edayuz

  ➤☀️❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово❤️☀️: tiny.cc/iewyuz

  ➤☀️❤️Шyми, шyми явope❤️☀️: tiny.cc/z2h0vz

  ➤☀️❤️Ako yмpa ил зaгинa❤️☀️: tiny.cc/13h0vz

  ➤☀️❤️Кой уши байрака❤️☀️: tiny.cc/newyuz

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.