ГРАБЕЖ: Семейство от ГЕРБ раздава държавни земи като бащиния – после си купи порше и плаваща къща в река Дунав (СНИМКИ)

3 15 583

Служебният министър на земеделието Явор Гечев от БСП възстанови в края на 2022 г.  директора на Областната земеделска служба в Силистра Гинка Катева от ГЕРБ. Мотивът беше, че гербаджийката била единствената компетентна и способна да организира търгове за наеми на земи от държавен поземлен фонд. Но това не се отнася само до скандалните търгове, организирани от нея за отдаване под наем на земеделски земи, облагодетелствали публично известни лица, като областния координатор на ГЕРБ Тодор Стаматов.

С него Катева е подписала вече 10-годишен договор за аренда. Но има и други тръжни процедури, които са също толкова интересни и повдигат въпроси от компетентността на правораздавателните органи, съобщи zaistinata.com.

Такъв е например търгът, организиран по Закона за собствеността и ползването на земеделските земи (чл.27 ал. 8 от). Но тук вече става дума не за наем, а за продажба на държавни земи.

През 2021г. Гинка Катева е обявила за продажба чрез търг част от земите на бившите стопански дворове на с. Айдемир. Но за разлика от други стопански дворове, които са ставали обект на подобна процедура и които се намират в отдалечени села, това място е доста апетитно.

То се намира до централната улица в селото и до квартал „Деленки“, в урбанизираната територия на Силистра, на който Айдемир е на практика квартал. И по някаква случайност се намира срещу дома на Гинка Катева. Това са земи на бившите ТКЗС-та, които сега се приватизират чрез земеделските служби. Те формално се водят земеделски и затова се продават по реда на закона за земеделските земи.

Нареждането за откриването на търга, илюстрация: „За истината“

Тръжната процедура за тeзи терени започва със заповед на директора, издадена на 16 април 2021 г. Теренът е разделено на три отделни парцела, всеки по 5,265 дка, или общо 15, 795 дка. Обявената в заповедта начална тръжна цена за всеки един от парцелите е 20 557,00, или общо 61 671 лв. Според заповедта, за участие в търга са поканени всички заинтересовани лица. Но според закона, на първия търг трябва да се поканят задължително собственици на съседните имоти. В конкретния случай няма данни това да се е случило.

Теренът, продаден от Гинка Катева – директор на областната земеделска служба в Силистра, станал скоро след това собственост на Стефан Тончев, баща на двете й деца…

А за да бъде проведен изобщо търгът са необходими поне двама участници. И точно толкова са се явили, показва протоколът от класирането им. Оказва, че тези участници не са случайни.

Единият от тях е регистрираната в София тутраканска фирма за месо “Едрина” ООД. Собственикът й Николай Николов се познава с г-жа Катева и  Стефан Тончев – мъжът, с когото тя живее и зарежда двата им магазина на пазара в Силистра. Другият участник е дружеството “Агростаф” ЕООД. То стана известна с участието си в тръжната процедура с необявените 243 имота за аренда на държавна земя, от който компанията е спечелила 30 имота в с. Поп Кралево, а областният координатор на ГЕРБ Тодор Стаматов – всички останали.

„Тръжната процедура за земите на стопанския двор в Айдемир се е провела на 28 май 2021 г. А със заповед от  11 октомври с.г. Гинка Катева обявява за победител в състезанието между двамата участници “Едрина” ООД.

Разликата в предложената цена между първия и втория участник е само 40 лв.,  става ясно от публикувания протокол в сайта на земеделската служба. При обявена начална тръжна цена от 20 557,00 лв. за всеки от трите имота, които образуват общия парцел, участникът “Едрина” е предложил 20 600,00 лв. Другият участник – “Агростаф” е предложил 20 560,00 лв., или с 40 лв. по-малко от победителя.

Заповедта за определяне на класирането в търга

Така в съответствие с резултатите на търга, на 9 ноември 2021 г. Гинка Катева сключва договор за покупко продажба на държавна земя – частна собственост с фирма “Едрина” ООД и нейния управител Николай Николов. С този договор въпросните парцели са прехвърлени на фирмата. Катева действа като упълномощен представител на министъра на земеделието, и за това в договора е вписан адреса й по лична карта, на който тя всъщност живее.

Впоследствие обаче, с нотариален акт от 2 март 2022 г., тоест само четири месеца по-късно, управителят на “Едрина” Николай Николов прехвърля собствеността на трите имота на Стефан Тончев – мъжа, с който живее Гинка Катева на адреса й в с. Айдемир. Според нотариалния акт цената, на която са прехвърлени трите имота, е 62 хил. лв. Тоест на същата цена, на която са били купени на търга, но със символична добавка от 200 лв.

Разбира се, противоречи на нормалната житейска логика някой, особено бизнесмен, да купи такъв атрактивен имот и малко след това да го продаде в период на растеж на цените, на същата цена и без почти никаква печалба. Освен ако не е имало предварителна договорка да се действа по подобен начин.

В нотариалния акт за продажба е вписан адресът по лична карта, на който живее купувачът Стефан Тончев – той е същия, на който живее и Катева в с. Айдемир. Данъчната оценка на имотите, както се вижда от нотариалния акт е 85 хил. лв. По същото време, по което имотите са прехвърлени от Николай Николов на Стефан Тончев, на централния пазар на Силистра започва дейност новият магазин на Тончев, който е специализиран да продава продуктите на “Едрина” ООД.

Това поставя отново въпроса дали не е имало някакво предварителна уговорка или условия преди търга.

Договорът, подписан между Гинка Катева и „Едрина“, с който се прехвърля собствеността на земите

Потърсихме по телефона управителя на “Едрина” Николай Николов  и го попитахме кое го е накарало да продаде на същата цена имотите много скоро, след като ги е придобил и дали не е имало предварителна уговорка с Гинка Катева и Стефан Тончев това да се случи, за да се удовлетвори техен инвестиционен интерес.

Реклама

Бизнесменът обясни пред “За истината”, че първоначално той имал намерение да инвестира в парцела, но впоследствие си променил намерението и решил да го продаде бързо, за да не му е в тежест. За това решение допринесъл и внезапно появил се негов здравословен проблем, добави още той. А на въпроса защо е продал имотите точно на Стефан Тончев, той отговори, че ги предложил на него защото се познавали и той се съгласил да ги купи веднага.

Въпросните имоти са държавна собственост. Затова, въпреки че договорът за прехвърляне с купувача е подписан от Гинка Катева, като техен продавач в имотния регистър е вписан областният управител с административен център Силистра.

Сделката по продажбата на тези държавни земи през 2021 г. е станала и с одобрението  на тогавашния областен управител и сегашен кандидат за депутат от ГЕРБ Ивелин Иванов. Върху редица документи стои именно неговия подпис.

Освен въпросните три държавни парцела, купени на атрактивни цени от Стефан Тончев, през 2021 г. Гинка Катева е придобила в землището на с. Айдемир още около 60 декара земеделски земи от частни лица, показва имотният регистър.

През май 2022 г. тя прехвърля от тези терени 10 декара на Стефан Тончев.  В нотариалните актове на всички сделки е вписан общия адрес, на който живеят двамата в Айдемир. Средната цена на тези парцели през този период е около 2 хил. лева. 

Това говори не само за общи стопански  интереси на двамата към придобиване на земи, но и за сериозни материални възможности да ги осъществят. Видно от имотния регистър, тези възможности са възникнали през  2020 – 2022 г. – периодът през който Катева е директор на Областната дирекция „Земеделие“ в Силистра, защото преди това подобни сделки и за двамата са регистрирани преди повече от десет години.

Нотариалният акт, чрез който „Едрина“ ООД прехвърля собствеността на Стефан Тончев

Но освен към недвижима собственост, Гинка Катева и Стефан Тончев имат интереси и към движимите. И то не какви да е. От 2022 г. двамата управляват абсолютно ново порше „Кайен“. Автомобилът е регистриран на името на Стефан Тончев.

Гербопитеците се глезят с къща-понтон с моторни лодки под нея

Интересно е и друго доста екстравагантно съоръжение – къща-понтон с моторни лодки под нея и покрив в японски стил. Тя е разположено на брега на р. Дунав. Съоръжението се намира непосредствено до фериботното пристанище на Силистра в района на Айдемир. Според наши източници въпросният плаващ имот служи, както за отмора на семейството, така и за база на рибните им магазини и заедно с акостиралите под него лодки е струвало на стопаните Стефан Тончев и Гинка Катева повече от 100 хил. лв.

Зададохме въпроси на място в службата на Катева за това, дали е имало предварителна уговорка за продажбата на държавните земи в Айдемир с краен купувач мъжът, с когото тя живее? Попитахме и откъде са осигурени парите за нея – дали са от заплати, от печалба на магазините за риба и месо или от друг източник.

Катева отговори, че не е обвързана с брак със Стефан Тончев, че имат две деца, и че не притежава магазини и дружества на свое име.

С други думи нещата, за които я питаме, не се отнасят до нея. Изпратихме въпросите и писмено на електронната поща на адреса на земеделската служба, ако размисли и реши да даде повече подробности, но досега отговори няма.

Потърсихме за коментар по телефона и самия Стефан Тончев със същите въпроси. Той ни отговори да си гледаме работата. Гледаме си я!

Всички документи показват, че двамата живеят на един адрес и агресивно преследват общи стопански цели. Стефан Тончев има регистрирани на свое име две дружества. Първата – “Стемар 2019” ЕООД е регистрирана през 2019 г., с предмет на дейност – търговия с рибни продукти.

Чрез нея се обслужва магазин “Корморан” на пазара в Силистра. Другото дружество “Агри стемар” ЕООД е регистрирана през май 2022 г., с предмет на дейност – продажба на месо и млечни продукти. Чрез нея се продават месни произведения на “Едрина” ООД. Двата магазина се намират един до друг.  Седалищата на двете дружества, управлявани от Стефан Тончев, са регистрирани на един и същ адрес, а той е същият в с.Айдемир., където живее той заедно с Гинка Катева.

Освен тези две дружества, през юли 2022 г., докато Гинка Катева е отстранена като директор на земеделската служба в Силистра и текат проверки на нейните търгове, на името на Стефан Тончев е регистрирана още една фирма – “Агригид” ООД. Този път тя е за консултации в земеделието, купуване и арендоване на терени и дейности като земеделски производител. Стефан Тончев няма опит в тези дейности, но фирмата е в съдружие с Деница Димитрова, която знае доста добре как се работи в тази сфера.

Тук също има съвпадение на адреси

Седалището на “Агригид” е на ул.”Христо Смирненски” 2. На същия адрес се намира и Областна дирекция земеделие – Силистра. Всъщност новообзаведеният офис за “консултиране” в земеделието се намира на първия етаж в сградата на “Профсъюзите” в Силистра. След възстановяването на Гинка Катева отново на директорското място обаче, той не стартира дейността си и сега стои затворен.

Проверка в сайта на Областната дирекция „Земеделие“ в Силистра показва, че декларации за имущество и интересите на служителите й там не се публикуват. Няма и публично достъпни данни за това, кой какво е декларирал по отношение на свързани лица и участия в дружества, но всички данни, събрани  дотук сочат явни връзки, които Гинка Катева няма как да отрече.

Остава да се разбере какво е инвестиционното намерение за купените от Стефан Тончев държавни земи в Айдемир. Според непотвърдена информация земите предстои да се превърнат във фотоволтаичен парк.

3 Коментара
 1. Мдаааа казва

  Алчни, прости, хищни и ненаситни гербави нищожества. Бандата на Борисов краде денонощно.

 2. ✞❤️Пешо от Черешките❤️ tiny.cc/dcttuz казва

  ☞☢️Аko ceгa Лeвckи бeшe жив, цигaн-милициoнep-дъpжaвaтa-мaфия щeшe дa гo oбяви зa тepopиcт!☢️: tiny.cc/nc10vz

  ☞⚡Джypeвkaтa KYPAЛИHA Mинoжa CлaНинoвa=Бoko-Гoмнoтo cъc cyтиeн!

  ☞☢️Paдeвaтa мaфия e в cимбиoзa с Бokoвaтa мaфия, бизнecмeнитe им и aвepите им ca eдни и cъщи!☢️: 350.my/J1SkBGch

  ☞⚡Oт 78 гoдини България е под жидo-милиционеро-циганско ИГО, бългapи дo виcшитe eтaжи нa влacттa нe ce дoпyckaт, a цигaнитe-cвoдници и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи, пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия⚡!: tiny.cc/zc7wuz

  ☞☢️Oт 78 гoдини лaйнянитe-жypнaлиcти-дeзинфopмaтopи в Koнцлaгeр-БГ пoтyлвaт oтвличaния и изнaсилвaния, тъpгoвия c жeнcкa и дeтcka плът, изтeзaния и гaвpи, yбийcтвa и oпити зa yбийcтвa, извъpшвaни oт пoлицaи-бaндити и мaнгaли-cвoдници!☢️: tiny.cc/zc7wuz

  ➤⚡Bcичkи зaдyнaйckи пapтии ca пpoдykт нa KПCC-БKП и KГБ-ДC!⚡: tiny.cc/wewyuz

  ☞⚡Bcичkи oблeчeни във влacт дo eдин, cа дeцa нa xopa oт Дъpжaвнa cигypнocт, бeз изkлючeния.⚡: tiny.cc/yrb3vz

  ☞☢️Бългapия cе yпpaвлявa зaдkyлиcнo oт цигaни-мacoни-бългapoмpaзци!☢️: tiny.cc/k8a4vz

  ☞⚡Бoko и Пъпeшa 12 гoдини cъбиpaxa KOМПPOМAТИ c цeцoмoбилитe и ceгa дъpжaт ВCИЧKИ чpeз koмпpoмaтите и гeшeфтypaтa!⚡: tiny.cc/7hc1vz

  ☞⚡Дoлy мaфиятa⚡!: tiny.cc/abx1vz
  ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo⚡: tiny.cc/9gk2vz

  ☞✋Bce пo-вeчe Чoвeци иckaт дa видят kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин и Дoмyз-Kapakaчaн НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz

  ☀️❤️Maлko xopa ce ocмeлявaт дa kaжaт иcтинатa зa Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo!❤️☀️: tiny.cc/cgk2vz

  ☞☠️☠️☠️Цигaн-Бoko-Гoмнoтo e пcиxoпaт cepиeн-изнacилвaч и cepиeн-yбиeц!!!☠️☠️☠️: tiny.cc/6fk2vz

  ☞☢️B цигaн-милициoнepckия Kлoзeт-БГ, вcekи koйтo e пpoтив Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo, ce бpoи зa тepopиcт, и ce тpeтиpa kaтo тepopиcт, пpaщaт мy джeлaтитe oт COБТ дa гo caмoyбият!☢️: 350.my/V4qWNaRU

  ☞☠️Цигaн-Бoko-Гoмнoтo пpaщa джeлaти oт cлyжбитe нa вcekи koйтo гo kpитиkyвa!☠️: tiny.cc/cfk2vz
  ☞☠️Изпитaнo нa coбствeн гpъб!☠️
  ☞☠️Oт oпит дa мe избyтaт в пpoпacт зaeднo c koлaтa ми в Бългapия, дo cнaйпepиcтkи kypшyми, нoжapckи aтakи, oтpoвитeли и пocтoяннo oблъчвaнe нa жилищeтo ми c eлekтpoмагнитни импyлcи и виcokoчecтoтeн звyk, тyк във Bиeнa.☠️

  ☞⚡Пpoчeтeте зa Teoдopa Лeoнидoвa, koятo paзkaзвa kak e билa зaбpeмeнeнa oт Цигaн-Бoko-Гoмнoтo и kak e билa cиcтeмнo изнacилвaнa и тopмoзeнa oт нeгo.⚡: 1u.fi/zYfwQ

  ➤⚡☮️⚡☮️⚡☮️Eтo и линk kъм 15-минyтнoтo kлипчe c Teoдopa Лeoнидoвa, kъдeтo тя kaзвa шokиpaщи нeщa зa ypoдa Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, и дpyги мнoгo cъщeствeнни нeщa!☮️⚡☮️⚡☮️⚡: tiny.cc/l6h2vz

  ➤⚡⚡⚡Aлekcандъp Aтaнacoв: «Бoйkо Бopиcoв ми пpeдлoжи дa yбия Hиkoлaй Heйчeв!», дaвaм линк kъм 27-мaтa минyтa, kъдeтo cтaвa дyмa зa ЯДEНEТO НA ДEЦA! ⚡⚡⚡: tiny.cc/6ec1vz

  ➤⚡Бизнecмeнът Beceлин Дeнkoв: Бяx oтвлeчeн пo пopъчka нa Бoйko Meтoдиeв Бopиcoв!⚡: 350.my/BcnqinYI

  ☞⚡Cпopтнитe и милициoнepckитe yчилищa ca eничapckи шkoли зa oбyчeниe нa пpoфecиoнaлни cвoдници и eничapи-джeлaти!

  ☞⚡Пoлиция=Maфия!⚡☜
  ➤⚡Преди десет години, трима рaзгрaдски пoлицaи oтвличaт учeничkа и три месеца я бият, изнacилвaт и се гaвpят с нея в едно бунгало край морето, но и до днес продължават да са в системата на мвр, наказани с мъмрене!⚡: tiny.cc/5c10vz

  ➤⚡Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая!⚡: tiny.cc/cdayuz

  ➤⚡Тypчeeщият ce цигaнин-cвoдниk-г•p•e•б•e•ц Джaн Мaxмyд oт Рyce, биe злoбapckaтa бългapинa Ивo Бoнeв oт Рyce, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи!⚡: jmp.by/dVw20zO

  ➤⚡Цигaнина Гилбeрт cипе oбиди и заkани kъм бългаpите, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи!⚡: tiny.cc/blytuz

  ☞⚡БГ-Дeпyтaт=CВOДНИK, БAНДИT и ПPECТЪПНИK!:
  ☞☢️ПАЗЕТЕ СЕ: Крадат личните данни от референдума на Костя Копейкин, тeглят kpедити и пocле ви kapaт дa вpъщaтe пapи, koитo ниkoгa нe стe взeмaли, мoжe дa ви oнeмaт и жилищeтo!☢️: 350.my/y61LgicK
  ➤☢️Koльo Kитaeцa: Бългapитe ca ckoвaни oт cтpax, зaщoтo «Bъзpaждaнe» kpaдaт личнитe им дaнни!☢️: tiny.cc/d8i4vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Дeпyтaтa-пpecтъпниk Злaтaн Злaтaнoв oт Bъзpaждaнe⚡: tiny.cc/ffd3vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Плeшивaтa Злaтka, Kpиcтиян-Maнekeнa, Mapшaлa, Koпeйkин – бaндaтa зa ckиминг ycтpoйcтвa “Изpaждaнe“⚡: tiny.cc/sixzuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Плeшивaтa Злaтka-Злaтaн Злaтaнoв плaши xopaтa в Pyce cъc cчyпeни пpъcти⚡: tiny.cc/7klzuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пeдoфилитe Бoko, Дoгaн и ocтaнaлитe, и cвoдницитe oт HCO, koитo им вoдят 10-12 гoдишни мoмичeнцa⚡: tiny.cc/6ek2vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Жepтвитe нa Tpaфиk⚡: tiny.cc/az70vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчитe-бakшиши-тakcимeтpoви-шoфьopи, koитo cтaнaxa Myтpи⚡: tiny.cc/0lwyuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Цигaнckaтa пpecтъпнocт в Бългapия⚡: tiny.cc/blwyuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия⚡: tiny.cc/elwyuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пpecтъпницитc-мacoни в пoлициятa⚡: tiny.cc/tv74vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници⚡: tiny.cc/jeayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Maзнaтa Macтия Cepгeй Cтaнишeв⚡: tiny.cc/tz70vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa⚡: tiny.cc/1gayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пeтko Д●E●Б●E●Л●И●Я cтaнa oт пoлицaй, бaндит и pekeтьop⚡: tiny.cc/kfayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Bицe Пpeзидeнтa Илиянa Йoтoвa⚡: tiny.cc/jz70vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пpeзидeнтa Pyмeн Paдeв и вcичkи kpaдливи пoлитици⚡: tiny.cc/4f90vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв⚡: tiny.cc/deazuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Kpaдливaтa Cвиня Kapakaчaнoв⚡: tiny.cc/sdv0vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв⚡: tiny.cc/deazuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Maджo, Maцoлa, Бoйko Бopиcoв и Mapгинитe⚡: tiny.cc/uk82vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Гoшo Eнчeв-Kyция-Дявoл, Toшo-Aлapмaтa и Mилeн-Kpaдeцa – oбиpи нa TИP-oвe⚡: tiny.cc/6hayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Mилeн-Пcиxoтo, Ивo-Kpaвaтa и Пaци-Дeлтaтa⚡: tiny.cc/pgayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Гpyпиpoвkaтa ФOPC-92⚡: tiny.cc/ueayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Мapшaлa-Kpacимиp Cтoйkoв, Пpecтъпнocт и Пoлитиka⚡: tiny.cc/bklzuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Жaни Cвиpчeв и Импepиятa мy⚡: tiny.cc/eklzuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пpecтъпницитe ce нaмъkнaxa в нapoднoтo cъбpaниe нa Бългapия: tiny.cc/9z70vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пapлaмeнтa дoм нa пpecтъпници⚡: tiny.cc/vy70vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Beнциcлaв Aнгeлoв-Чиkaгoтo и Kocтaдин Kocтaдинoв-Koпeйkин⚡: tiny.cc/4cnzuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Yбиeцът Axмeд Дoгaн⚡: tiny.cc/1m01vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Kaтя oт Гepмaния зa Kocтя Koпeйkин⚡: tiny.cc/4ot3vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Бългapckитe пoлицaи ca дeбили⚡: tiny.cc/6xt3vz

  ☞⚡Канибала Боко-Българоубиеца е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо.⚡: 350.my/eRl5xSJN

  ☞⚡Moeтo мнeниe e, чe изнасилваните и тоpмозени момичета от Бoko-Гoмнoтo cа cтoтици, yбититe xopa пo пopъчkи нa Бoko-Гoмнoтo cа cтoтици, a пpoдaдeнитe от Бoko-Бaндититe в poбcтвo мoмичeтa ca xиляди!⚡: tiny.cc/hhc1vz

  ☞⚡Канибалa Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!⚡: tiny.cc/3d33vz
  ☞⚡ Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo!⚡: tiny.cc/zd33vz
  ☞☠️Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!☠️: tiny.cc/bbx1vz
  ☞⚡Cxeмaтa c kokaинa – cпeц-cлyжбитe kaтo kypиepckи cлyжби, Kъckeт-Гeшeв – пocpeщaч!⚡: tuit.cat/p6m6t

  ☞⚡БOП – Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: tiny.cc/3ugwuz

  ☞⚡Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa – бългaрcкaта ГEШEФTУPA!⚡: tiny.cc/sd33vz

  ➤⚡Maфиятa в Бългapия, тoвa e пoлициятa, ДAHC, БOП и HCO!⚡: tiny.cc/atgwuz

  ➤☠️⚡ДПС е името на българската мафия!⚡☠️: tiny.cc/vx42vz

  ☞☠️⚡Eдинcтвeнo и caмo НAPoДEН пyбличeн ЛИHЧ и БECИЛO, щe cпacят Бългapия и бългapcкият народ от CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!⚡☠️: tiny.cc/56t1vz
  ☞☠️Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд☠️!: tiny.cc/2y42vz

  ☞☠️Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!☠️: tiny.cc/4y42vz

  ☞☠️ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!☠️: tiny.cc/6y42vz

  ☞☠️Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☠️: tiny.cc/hwczuz
  ☞☠️KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☠️: tiny.cc/b4dzuz

  ➤☠️⚡Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите!⚡☠️: tiny.cc/zp6zuz

  ➤❤️Време Разделно 1987: ♦Eпизoд пъpви – «Зaплaxaтa» – cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи☀️: tiny.cc/3uw1vz
  ➤❤️Време Разделно 1987: ♦♦Eпизoд втopи – «Нacилиeтo» – cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи☀️: tiny.cc/4uw1vz

  ➤❤️Кoзият рoг 1971☀️: tiny.cc/dtw1vz

  ➤❤️Пoд Игoто 1952☀️: tiny.cc/htw1vz

  ➤❤️Васил Левски-ТВ Театър☀️: tiny.cc/hxw1vz

  ➤☀️❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово❤️☀️: tiny.cc/iewyuz

  ➤☀️❤️Кой уши байрака❤️☀️: tiny.cc/newyuz

  ➤☀️❤️Шyми, шyми явope❤️☀️: tiny.cc/z2h0vz

  ➤☀️❤️Ako yмpa ил зaгинa❤️☀️: tiny.cc/13h0vz

  ☀️❤️Бог да пази Бългapия и БЪЛГAPИТE.❤️☀️: tiny.cc/qewyuz

 3. Дедо Пене казва

  ЗАЩО СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА СДЕЛКА С НЕДВИЖИМ ИМОТ НА ЦЕНА С 20хил.лв ПОД ДАНЪЧНАТА ОЦЕНКА, КОЕТО Е ГРУБА ГРЕШКА НА НОТАРИУСЪТ ОСЪЩЕСТВИЛ СДЕЛКАТА?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.