СМЯХ: Кандидат-депутат от ДПС съблазнява с еротични танци (СНИМКИ + ВИДЕО)

1 16 189

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е виждал смъртта в очите, но това, което видя електоратът на движението преди броени дни в Бургаска област, не може да се мери по емоции на преживяното от Сокола. Кандидатът за депутат от движението Вергин Терзиев от село Тополица събра очите на активисти по време на представянето на листата на ДПС в околията с майсторски робо-танц и имитация на „лунната походка” на Майкъл Джексън пред пълна зала симпатизанти.

Точно под плаката с усмихнатия Доган, здрависващ се с лидера Мустафа Карадайъ, Терзиев изпълни пластичен танц, достоен за златните момичета. Малцина от избирателите на ДПС обаче знаят, че техният кандидат е танцувал далеч по-атрактивни танци и далеч по-разголен.

Юсуф (вляво) и Вергин Терзиев скриха шапката на Слави с еротични танци в шоуто

През 2011 г. заедно с партньора си Юсуф Селим, Терзиев се записва за кастинг за танци в „Шоуто на Слави”, установи „Уикенд”. Двамата айтозлии дори изпълняват еротичен танц под напева на Джо Кокър, в който бъдещият парламентарист разкъсва бялата си риза и остава по голи гърди, като зърната му са дискретно скрити с червена и черна лепенки.

Въпреки успеха и таланта на двамата по онова време младежи, журито на предаването под надслов „Танцувай с мен 3-стаен“, класира атрактивните младоци на второ място.

Връзката между Дългия и Терзиев обаче е силна. Слави буквално става гост-звезда на сватбата на младия танцьор с половинката му Назиле, след като пристига изненадващо на тържеството с охраната си в ресторант „Аетос”, в Айтос.

Трифонов обещал на покрусения след второто място в танцувалното състезание Вергин да му се отблагодари за усилията именно като почете сватбата му, но всъщност никой не го очаквал.

Реклама

Дори кумът Юсуф Селим бил изненадан, а младоженецът още повече, когато открил, че в плика с подаръка на Слави имало 500 лева. Днес бъдещият депутат не е толкова близък със Селим, но продължава да е неразделен със съпругата си Назиле, а двамата вече имат 9-годишно момченце.

Една от най-големите трагедии на Айтос – ужасяваща катастрофа, отнела живота на трима души – две деца и баща им през 2021 г., накара целия град да настръхне. Тогава ТИР помете леката кола на семейство и го погуби на място, а майката на децата и момче на 17 години, пострадало косвено от удара попаднаха в болница.

Вергил Терзиев тогава застана начело на инициативен комитет за протести срещу масово натоварените камиони, пред които властите си затварят очите, а те често помитат хора и возила на така нареченият „път на смъртта”,ширнал се насред града. Причината е, че от години гражданите се борят за изграждането на обиколен път, който да не принуждава камионите да преминават през града.

Именно в новата телевизия на Слави – „7/8тв”, Терзиев бе поканен през 2021 г. от Тошко Йорданов, за да коментира ужасяващата ситуация. ДПС пък го привлекли в редиците именно с тази кауза – от години именно депутати на движението като Севим Али питат губернатора на Бургас за строежа на обиколен път, какъвто и до днес няма, тъй като миналата година редица фирми обжалваха решението от конкурсната процедура за изграждането на трасето.

Въпреки че е чак на 22-ро място в листата на ДПС за региона, а на вота миналата година опитът му да атакува парламента претърпя неуспех, днес бившият танцьор на Слави е решен да работи за пътната кауза, дори да не види жълтите павета. Докато не агитира за ДПС, Терзиев върти бизнес със зарзават.

Родното му село Тополица е станало място за отглеждането на зеленчуци – камби, люти чушки „рибки”, черна капия, бяла капия, домати от различни сортове, като кандидат-депутатът дори гордо признава, че всеки желаещ може да си поръча зарзават по телефона от всяка точка на България и да получи доставката си с куриерска фирма. Съпругата му пък продава козметика в интернет.

1 Коментар
  1. Отврат! казва

    Няма отърване от простотията. Като се почне от простотията на Борисов и герберските му отрепки и се стигне до депесарската простотия. Този е поредният депесарски простак.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.