ПОДМЯНА в Narod.bg: Яло Циганина с майбаха плащал по 100 лв. за ЛЕВИЦАТА! в Кюстендил, листата води адвокатка от ГЕРБ (СНИМКИ)

3 20 029

Сенчест предприемач с цветистия прякор Яло Циганина, един от малкото притежатели на луксозното изпълнение на „Мерецедес“ – майбах, в Кюстендил, раздава по 100 лева на калпак, за да се гласува за новата соцкоалиция ЛЕВИЦАТА!, твърди пред Narod.bg ченге от областния град.

Според оперативна информация в заверата участвал и кметът на Кюстендил Петър Паунов, който вече четири мандата е начело на града.

Мая Манолова и Вася Пешева се готвят да щурмуват парламента с Левицата!

Според непотвърдена официално информация от МВР източник на Narod.bg медиатор за сделката била кюстендилската фурия Мая Манолова, която в миналото имала 5-годишна бурна любовна афера с Паунов. Двамата дори държали обща адвокатска кантора. 

Водач на листата на ЛЕВИЦАТА! в Кюстендил пък е адв. Вася Пешева, която в миналото е едно от лицата на ГЕРБ в областта и водач на листата на хунтата за общински съветници. Тя е омъжена за прокурор Владимир Шейтанов.

Адв. Пешева води листата за вота на 2 април

Преди години Коалиция „Кюстендил“ тогава припомниха, че Вася Пешева е била адвокат на издирвания дълги години Славчо Игов от известния в Кюстендил клан на Гольовците. Пешева отказа да му бъде защитник в последния момент.

Това стана в разгара на адвокатските протести заради неплатени възнаграждения на служебните адвокати.

По тази причина съдът не успя да назначи съдебен защитник на Игов и беше принуден да го пусне след изтичането на 72-часовото му задържане.

Реклама

Ето и пълната листа на КП „Левицата“

1. Вася Пешева – юрист от Кюстендил

2. Йорданка Божкова – адвокат от гр. Дупница

3. Мирослав Методиев – Кюстендил

4. Атанас Каптиев – инженер от гр. Бобов дол

5. Димитър Соколов – Кюстендил

6. Веселина Иванова –  строителен техник от Кочериново

7. Иван Ранчов – агроном от Сапарева баня

8. Крум Крумов – Невестино

3 Коментара
  1. Со керез казва

    Пенсиите ще надхвърлят заплатите! Двата цигански бабишкера Цоцолана Дончева и Мая Общата могат да си лекуват болежките без отслабване.

  2. ИСТИНАТА казва

    А бе,ще ОБЯСНИ ли някой,как така „Другарят“Борисов“ ни „ПАЗЕШЕ“от „комунистите“,а сега ТЕ-„Левицата“ ще ни „СПАСЯВАТ“ от ПРОБЛЕМА Бойко М. Борисов????

  3. Со керез казва

    Става въпрос за различни хайдушки чети, бе Истината.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.