Бай Ганьо прави избори: Шеф на РИК пляска на спявка на ГЕРБ, изхвърлете Добромир Якимов!

1 12 637

Скандално престъпление, сякаш извадено от шедьовъра на Алеко Константинов „Бай Ганьо прави избори“ – шефът на Районната избирателна комисия (РИК) в Хасково пляска на седянка на ГЕРБ.

Събитието е предизборна среща с активисти и симпатизанти на Бойко Борисов и шайката в Хасково, проведена на 22 март 2023 година.

На снимките от спявката виждаме Добромир Якимов – председател на РИК и Тонка Апостолова – член на Комисията, предаде aferahs.com.

Важно уточнение: Членовете на РИК нямат право да участват в никакви предизборни мероприятия, агитации и акции с цел предизборна пропаганда.

Реклама

Става въпрос за сериозно нарушение на Изборния кодекс.

Смятаме да сигнализираме всички колеги и медии, ЦИК, партии, прокуратурата и всички които могат да бъдат сигнализирани.

Надяваме се след популяризирането на това престъпление да бъдат взети оставките на горепосочените и да бъдат назначени хора, които ще спазват законите и правилата.

Надяваме се също останалите представители на политически партии и местни лидери, които се правят на велика опозиция на ГЕРБ и които постоянно се изявяват по пресконференции и се тупат в гърдите какви борци за справедливост са, да направят изявление по случая и да вземат много остро отношение.

Хайде сега да видим ВЕЛИКАТА ОПОЗИЦИЯ ще се шмугне ли отново в мишите си дупки или…

1 Коментар
  1. Гризачи казва

    Крадливите гризачи на Борисов започват да се ръфат един друг. Оглозгаха България до кокал и ще се самоизядат от алчност.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.