Narod.bg беше пръв: Иван Гешев прави партия!

9 22 675

Главният прокурор Иван Гешев, когото много политически партии си правят кампанията като го припознават за основен проблем на съдебната система, най-вероятно ще прави политическа партия, говори се упорито в юридическите и магистратските среди, пише в последния си брой в. „Филтър“.

Narod.bg, обаче, отново беше пръв – още на 21 октомври 2022-а съобщихме за идеята на прокурор №1 да оглави своя политическа сила, с която да се изправи пред утвърдените партии на статуквото ГЕРБ, ДПС и БСП.

За ужас на бившите управляващи потенциалното оглавяване на политически проект от Иван Гешев ще означава много, много сериозни проблеми за Бойко Борисов и неговото криминално обкръжение.

Реклама

Проектът на Гешев, разбира се, ще се случи при евентуално приемане на закона на Крум Зарков, който допуска главният прокурор да бъде разследван и отстраняван при определени хипотези. Преди време дори ГЕРБ и лично Бойко Борисов заявиха, че биха дали рамо на такъв закон, който да даде ход на прословутата съдебна реформа.

В същото време Иван Гешев демонстрира засилена активност напоследък, често дава публични изявления, а през миналата седмица обяви на пресконференция, че имена на заплашвани магистрати и съдебни служители са били открити в списък на обвиняем за участие в престъпна група, който бил озаглавен „Вредители за уволнение“.

„Мафията, симбиозата между криминални авторитети, осъдени лица и такива, издирвани от Интерпол, да ги наречем най-общо – известни на обществото лица и организации, заедно се борят срещу институциите, срещу държавата, в противоречие с интереса на хората“, заяви Гешев.

Източници на „Филтър“ твърдят, че главният прокурор е изнервен от неспиращите атаки срещу самия него, както и институцията, която оглавява, и се чувства предаден от много политици. Затова планирал да създаде политическа формация, за която се твърди, че ще е консервативна и с патриотичен уклон.

Възможно е и преди да напусне поста, Гешев да подкрепя, без да се афишира, такава партия, която да се яви още на евентуалните избори през есента. Източниците на „Филтър“ твърдят още, че Гешев има подкрепа от определени кръгове в Израел и най-вероятно те ще дадат рамо и на новия му политически проект.

9 Коментара
 1. Дали? казва

  И защо му е нова партия?! Гешев си има партия. Това е крадливата герберастка партия. Гешев и Борисов са едно и също нещо. Изпечени бандити, които крадат от народа.

 2. Партиен строител казва

  Новата партия на ГЕШЕВ ше се казва Ш.Р.Е.К нейни спонсори са ДПС Христо Ковачко/избегал в Дубай/ Ваклин груп БОКО и бизнес кръгове около Рускто п-во
  Ш.Р.Е.К
  Широко
  Рекламна
  Есклузивна
  КОРУПЦИЯ

 3. сценарист казва

  На рекламните постери на Ш.Р.Е.К ше има снимка колаж Гешев на фона на БЕЛИЯ ДОМ .Гешев със зелено лице шръкнали уши стиснал пачки зелени 100 Е банкноти и суис франкове в краката му на верига вързани шефа на “Жоси“ 8 джуджета а окло него стриптизъорка на кол странно приличаща на Детелина в левия ъгъл охладител за вода за 38.000 лв от който излаза духа на простреления Юри Галев бос на ФК Рилски спортист

 4. new oder казва

  На рекламните постери на Ш.Р.Е.К ше има снимка колаж Гешев на фона на БЕЛИЯ ДОМ .Гешев със зелено лице шръкнали уши стиснал пачки зелени 100 Е банкноти и суис франкове в краката му на верига вързани шефа на “Жоси“ 8 джуджета а окло него стриптизъорка на кол странно приличаща на Детелина в левия ъгъл охладител за вода за 38.000 лв от който излаза духа на простреления Юри Галев бос на ФК Рилски спортист

 5. Инициативата ''ТРИ МОШЕТА'' казва

  “Патриотичната“ партия на шабес гоя ГЕШЕВ СПОНСОРИРАНА от ИЗРАЕЛ/руски евреи-хазари близки до режима на ФСБ МОСКВА/
  Тоя верно е по кух от родопска и шотландска гайда
  ГЕШЕВ ЩЕ завърши като друг спонсориран от Израел -РЗС ЯНЕ ЯНЕВ който пасе кобики и коне в селско ранчо ,Вероятно в с.РАДУИЛ Самоковско като офчар на диви рилски коне

 6. Опре Рома! казва

  Всяко село с партия, всяко градче с десет, всеки полис – с петдесет.

 7. Bald and Beautiful казва

  Бай дъ уей, тоз що ни си е сложил тупето, пардон, каскета?

 8. в крак с времето казва

  КАСКЕКЕТА ЩЕ бъде сменен с масонски ФЕС , еврейска КИПА или азерска тюбитейка

 9. Со керез казва

  Споко бе. Бай Мангал гъз дава за власт, после ще се коалира с примата от Банкя. Не забравяйте, само ние имаме имена Купен и Продан.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.