ГЕРБ се тресе: „Магнитски“ срина хунтата в Перник, Бойко Рашков води убедително

3 20 593

Сериозно увеличение на доверието към Бойко Рашков в Перник се очаква на тези избори, за ужас на шайката ГЕРБ. Бившият МВР шеф, по време на когото Бойко Борисов попадна в ареста, води листата на ПП-ДБ в миньорския град.

Източник на „Галерия“ разкри, че Рашков ще събере гласове по две линии. Човекът на „Промяната“ има негласната подкрепа от кмета Станислав Владимиров. Станката, както е известен последният, пък получил предварителна подкрепа от Кирил Петков и Асен Василев за местните избори наесен. Владимиров вече обяви, че ще играе за кмет като независим кандидат.

Припомняме, той беше изключен от БСП на последния конгрес заради критики към лидера Корнелия Нинова. Градоначалникът има сериозно влияние и със сигурност доста от верните му хора биха подкрепили листата на Рашков.

Реклама

По принцип в Перник най-силни резултати записва ГЕРБ. На тези избори лидерът там беше сменен изненадващо.

Бившият финансов и здравен министър Кирил Ананиев печелеше убедително изборите, но Бойко Борисов сложи на негово място за водач кумеца си Георг Георгиев.

Причината, според източник на Narod.bg е, че Ананиев е чичо на ударения от „Магнитски“ Владислав Горанов. Изплашен, че може да бъде вкаран в следващ US-списък на корумпираните, Борисов предпочел да изчегърта всякаква връзка с пробития вече Влади Горанов.

За негова беда, обаче, новият водач на ГЕРБ-листата в Перник, е неразпознаваем за избирателите в областта и това наклонило резултата към по-висок процент за Бойко Рашков.

3 Коментара
 1. Браво! казва

  Цялата кандидат депутатска листа на Борисов е от престъпници, крадци и корупционери. Перничани са умни хора и знаят че са окрадени от герберската глутница на Борисов.

 2. ИСТИНАТА казва

  Г-н Рашков,ще РАЗБЕРЕМ ли КЪДЕ са ПОТЪНАЛИТЕ МИЛИОНИ ЕВРО ТАМ,за „ремонта ПОД ВОДА“ на „Студена“ и „водопровода БЕЗ ВОДА“ от Рила ????

 3. Жоро казва

  Велик и много готин е Бойко Рашков

  Само здраве за него

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.