Само в Narod.bg: Това е Мата Хари, Бойко знае!

10 44 113

Депутат от ГЕРБ може да се окаже мистериозната Мата Хари, която нащракала Бойко Борисов гол в спалнята, а до него чекмедже с 1,5 млн. евро в банкноти по 500. Става дума за варненката Славена Точева, която като любимка на бившия митничар Даниел Славов – Дидо Дънката вече е със социалния статус на народен избраник от ГЕРБ, твърди изненадващо източник на Narod.bg.

Абсурдното е, че Бойко Борисов бил перфектно наясно коя е Мата Хари, макар публично никога да не я е посочвал с пръст. Въпреки издънката, обаче, Точева продължава да е близка с тартора на хунтата и отново е в кандидат-депутатските листи.

Реклама

Първоначално след като скандалът с пошлите снимки и видеа гръмна неудържим за потенциална Мата Хари беше посочена жената на бизнесмена от Русе Пламен Бобоков – Христина.

Според нашия източник партенката е спусната умишлено, за да заблуди обществото и драмата да се вихри в грешна посока.

Славена Точева, чийто съпруг е в испански затвор за наркотрафик, е новата ГЕРБ звезда от Варна, която на последните избори отвя безапелационно виден гепбопитек като проф. Костадин Ангелов – Коце Ботокса. Причината за изненадващия й възход се оказа не нейната популярност във Варна – такава няма, а мъжът, който я бута в правилната посока – мултимилионера Дидо Дънката, с когото официално е много близка.

10 Коментара
 1. Срам! казва

  Борисов е срам за всички честни и почтени българи и за България като цяло. Прост, крадлив и недодялан шопар ограбил бъдещето ни.

 2. ИСТИНАТА казва

  „Другарю“Борисов, ВЯРНО ли е ?

 3. Хота Навара казва

  Варненските курви не са по-малко курви от софийските.

 4. еха казва

  Може просто да има и други снимки, с които да си издейства депутатското място.

 5. прясно източен казва

  Точева ,ТОЧИ и двамата а и още дузина кора,точева е точилка

 6. Бързия Джо казва

  Само Бойко ли не разбра ,че мис Точева е Мата Хари? Или така изнася на някой да се накисне някой друг ? Е ама то истината рано или късно излиза на яве.

 7. Versus казва

  Тъпата тиква не разбра ,че няма да се спаси от народната любов. Всичко излиза на яве за тези години на грабежи . Магистрали, курви, балони,партенки всичко .

 8. RQ-9 казва

  По наши източници “Мата Хари“ е бившата ГЕРБ министърка ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА

 9. Кой кой казва

  По наши и ваши източници Захариева е мис НСО,даже не е виждала ложето на краля слънце. А самата Мата Хари , щом се разшумя толкова много за тази Точева значи истината е много близо .

 10. sir James with RQ-9 казва

  ЗАХАРИЕВА е по яка и засукана а е и зодия “ЛЪВ“/НАЙ-ебливата зодия за жени/ и аз бих я пробвал

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.