Само в Narod.bg! Гербери на нож с Вежди: Тоя мултак защо е в листите?

3 219 403

Скандали в ГЕРБ заради поредното вкарване на Мултак №1 на Републиката Вежди Рашидов – масово гербопитеците недоволстват, че 71-годишният пръв авер на Бойко вместо да си гледа старините като милионер, се пъне отново да ги прави за смях в парламента с характерните си лапсуси, издаде източник на Narod.bg с контакти в хунтата.

Може и да е вяла кампанията, но Вежди не бива да припарва до предизборни събития – хората още помнят гладната Виденова зима и банкета на Илия Павлов, на който Рашидов бе провъзгласен за Главен мултак. Това не работи за нас, да се скрие някъде, беснеели герберите.

Въпреки броженията, обаче, възстаричкият любимец на олигарсите се изтъпани преди ден в Нареченски бани да сипе опорки в компанията на неколкократно арестувания кмет на Стамболийски от ГЕРБ Георги Мараджиев, който допълва кримилистата на ГЕРБ.

Реклама

Партийните хроникьори предадоха спявката с патетичен тон: „С тревога за съдбата на курорта бе посрещнат водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Вежди Рашидов в селата Нареченски бани и Бачково, община Асеновград.

В Нареченски бани, един от най-известните балнеолечебни  курорти за заболявания на нервната система в България, поискаха от Рашидов гаранции, че ГЕРБ ще направи  редовно правителство, което ще помогне за възстановяване на сградите на балнеосанаториумите и занемарения парк, който е част от лечебната инфраструктура на населеното място.

„Където съм дал мъжка дума, спазил съм я. Спечели ли ГЕРБ изборите убедително, ще стабилизираме България и ще обърнем поглед към всички райони, както сме го правили по време на нашите управления. Затова –  гласувайте с разум, гласувайте за ГЕРБ – СДС “, обеща смело 71-годишният Вежди.

3 Коментара
  1. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    този селски бег от пикчерса кърти ,с огромния си поялник и прическа правена от Капанов в ранното си детство ,- визия на мунчо

  2. Търколи буркан казва

    Кви са тез глупости, ха хах, малее журналисти…. Дори нямат тия телефон за връзка ха ахх аа хахах

  3. Триморец казва

    Вежди е човек на Вальо Клюна ГЕПИ груп а Тиквата му козирува

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.