Задкулисие в Narod.bg: Любимата на Владислав Горанов става депутат по „втория начин“

1 32 137

Одиозната калинка на ГЕРБ Десислава Трифонова напъва отново да е депутат по „втория начин“, твърди пред Narod.bg политически опонент на хунтата, подочул за кроежите преди вота на 2 април.

По думите му пухкавата гербаджийка, позорно изритана от Българската агенция за инвестиции (БАИ), която управляваше срещу „скромните“ 38 000 лева на месец, се гласи да влезе в 49-ото Народно събрание с корпоративен вот.

В момента Десислава Трифонова, спрягана като любимата депутатка на ударения от „Магнитски“ Владислав Горанов, е поставена под №3 в листата на ГЕРБ в 16-МИР в Пловдив. На предишните избори 37-годишната брюнетка беше водач на кандидат-депутатската листа.

Призовите места под тепетата са разпределени така:

1. Бойко Борисов

Реклама

2. Радомир Чолаков

3. Десислава Трифонова

Смята се, че Бойко Борисов ще влезе като депутат от София, затова Десислава Трифонова ще се придвижи от трето на второ място, което може да й гарантира поредно нищо-неправене в новия парламент.

Какво се готви

Според партийната клюка да влезе в НС Десислава ще разчита на преференции от корпоративен вот в големите фирми от обръча на ГЕРБ в региона.

Неслучайно на 26 февруари при регистрирането на листата Десислава Трифонова нарече Пловдив „индустриално лице на България“. „В тази връзка от стратегическо значение е развитието на региона за цялата страна. Освен това Пловдив е единственият град в страната, обявен за Европейска столица на културата“, показа интелект любимката на Влади Горанов.

1 Коментар
  1. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    те това добиче десту ,трябва да влезе ,такъв ташак не е имало откак главчев беше у парламенто, но това с неправилната форма на черепната кутия , кърти прозорци барабар с черчеветата ,ПКП е като аристотел пред нея

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.