Нови данни са шкафчето на Бойко! Банкнотите по 500 евро са истински – от Австрия, Франция, Германия и Испания!

29 774 067

Доказано истински са част от сниманите банкноти от 500 евро, за които се предполага, че са от нощното шкафче на бившия премиер Бойко Борисов.

Постановление на прокурор при Софийска градска прокуратура (СГП) по друга преписка, с което АКФ разполага, разкрива някои неизвестни досега обстоятелства от разследването, публично известно като „Пачките и кюлчетата в чекмеджето“ на бившия министър-председател Бойко Борисов.

Реклама

От извършени по делото експертизи са установени серийните номера на пет банкноти с номинал 500 евро, виждащи се на снимките. От справка от Българска народна банка е установено, че според серийните номера на банкнотите, те би трябвало да са пуснати в обращение от централните банки на Австрия (една), на Франция (една), на Германия (две) и на Испания (една).

На 02.02.2022 г. са изпратени европейски заповеди за разследване (ЕЗР) до съдебни органи на съответните държави.

От Германия е получен отговор (не е посочено кога), че двете банкноти действително са пуснати в обращение от тяхната централна банка през 2007 г. и 2009 г., но не разполагат с друга информация за тях.

29 Коментара
 1. Така е казва

  Простият Борисов няма право да диша въздуха на България. Разсипа и окраде държавицата ни. Боклук?

 2. Ivanova казва

  Не така бе, с този самотник нали бил самотен като уличен пес

 3. мата хари казва

  А кюлчетата злато с лика на Буци.

 4. Zhelio казва

  Този, който е сложил пачките там ,естествено ще сложи истински банкноти най отгоре, защото знае,че ще бъдат снимани за доказване на истинността. Другите банкноти навътре са фалшиви.

 5. Разбирач Отворков казва

  Долните са от вестник,
  А кюлчетата са от тези бонбони дето са със златна опаковка – станиол.
  На кой му пука какво е всичко- те всичките крадяли – кво толкоз?!?!

 6. Бонус казва

  Само дето няколко години преди това тези банкноти бяха спрями от употреба от лица , минаха само за междубанково разплащане. Кой какво разследва и какво доказва ???!!!

 7. Бате Гойко казва

  Аз все още чакам да видя снимки на които в един кадър се виждат и пачките, и кюлчетата, и лежащи ББ.
  Ако няма такива снимки – значи всичко е манипулация.

 8. Гига казва

  narod.bg…..?????
  Измислен сайт с фалшиви новини……..И въпреки че се нароиха един куп сайтове, които да плюят ГЕРБ и Борисов,те все още са номер 1!!! От там да си направят сметка собствениците на тези измислени, аматьорски сайтове, че народа иска ГЕРБ!!!

 9. Толуп казва

  Само го дъвчене,ма истинско ли е ма не е ли? Повече от ясно е,че ЕС подкрепя мафията тук! ЕС има за цел да ни затрие пък вие си плюйте Путин и подкрепяте укрофашистите,колкото искате.НЕ НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ:ПП ГЪРБСДС ЗАКРИВАЙ

 10. Онуфри казва

  Бях чувал за платена армия коментиращи, но тук сте се оляли. Нови ли сте, на стаж ли сте….

 11. Безшумница казва

  РАБОТИЛ Е ЦЯЛ ЖИВОТ И ВСЕ ИМА; ПО-5.000.000.000.000€.
  БРАВО, ГЕРБ, (ХЕРГОЛЕС), НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА ВИ СЧУПИ МЕТАЛНИТЕ ВИ БАНКИ.
  ОСВЕН АКО ВАС БОЙЧО НЕ ВИ СЧУПАТ КУЧКИТЕ С ГОЛЯМАТА ИМ; КАРИЕРА, ЮРИСТИЧЕСКА, И ОБРАЗОВАНИЕ.

 12. Yuliya казва

  РАБОТИЛ Е ЦЯЛ ЖИВОТ И ВСЕ ИМА; ПО-5.000.000.000.000€.
  БРАВО, ГЕРБ, (ХЕРГОЛЕС), НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА ВИ СЧУПИ МЕТАЛНИТЕ ВИ БАНКИ.
  ОСВЕН АКО ВАС БОЙЧО НЕ ВИ СЧУПАТ КУЧКИТЕ С ГОЛЯМАТА ИМ; КАРИЕРА, ЮРИСТИЧЕСКА, И ОБРАЗОВАНИЕ.

 13. Дамян казва

  Работил е човека има.Като млад садил картофи и все едни 5 милиарда евро е спестил.Даже две банки е приватизирал и естествено ползва банкноти от 500 евро за да му заемат по-малко място!

 14. Доктора казва

  За гербаджиите дето отново спят и сляпо вярват на мафиота ,,буци,, как не видяхте че милиарди открадна вашия вожд заедно с пеевски и Доган,и счупените магистрали и липсващия асфалт и това ли е манипулация срещу вожда ви които 15 години даде пътищата на мафията и измряха по пътя хиляди българи….за 15 год от герберското ограбване на България защо няма осъден политик,добре направен път? Доходите ни са по ниски от албания,косово,да не говорим за Македония… отговора на всичко е че гешев гербаджията не би допуснал на вашия вожд да му се случи нищо лошо понеже ,,гарван гарвано око не вади,, гербаджийските кметове на Пловдив подариха пловдивския панаир на мафиота гергов а уж бил държавна собственост….разрушиха завод каменица даваща хляб на стотици пловдивчани,разрушиха дори зоологическата градина…извода е че където герб мине тревичка не никне….това е радиация за обществото…бог да пази България от герб,дпс,възраждане и други боклуци слугуващи на турски,руски и други интереси…

 15. mito казва

  Кой номер си?В листата?Ще гласувам за теб…изби рибата

 16. Dinko казва

  ТА това се знаеше още в началото….И никой не го е оспорвал…Нима този който ги е оставил в шкафчета ще остави фалшиви ЕВРА…ЕДВА ЛИ !!!..независимо дали са на Бойко,или на този/тя оставени в шкафчета!!!..Нека и да се мисли преди да се пише…

 17. Vladko22 казва

  Яжте гъза на Борисов. За другите които наистина ограбиха и продадоха държавата никой нищо не казва.

 18. Една баба... казва

  Дрън…дрън…дрън…
  Една баба ми каза….
  Вярвайте ми!!!
  Бойко Борисов ще се окаже НАЙ-ЧЕСТНИЯ ПОЛИТИК НА БЪЛГАРИЯ до момента!!!
  Затова и се обединиха, а сега:
  СЛЕД НЕГО И ПОТОП….

 19. Dyadoto na babata казва

  Дрън…дрън…дрън…
  Една баба ми каза….
  Вярвайте ми!!!
  Бойко Борисов ще се окаже НАЙ-ЧЕСТНИЯ ПОЛИТИК НА БЪЛГАРИЯ до момента!!!
  Затова и се обединиха, а сега:
  СЛЕД НЕГО
  Prava si, bab4e.
  Kolkoto I da go plyuqt, SAMO Boiko Borisov MISLI ZA BALGARIA!!!

 20. Сребролюб Мангизлиев казва

  Популистка статия насочена за масовия малoyмнuk който е способен да повярва

 21. Някой си казва

  Народ, москалията явно добре ви плащане боклуци!

 22. Някой си казва

  Народ, москалията явно добре ви плащане боклуци!

 23. Тозисъщият казва

  Въпреки,че не ми се вярваше,че ще се намери някои доста ограничен човечец меко казано,ето,че все пак имало. Тези отгоре били истински защото този дето ги е поставил там за снимката няма как да сложи други освен истински. Страхотна логика. Много проницателен,и досетлива личност сте. Направо ще е супер такива хора като вас да служат на държавата,и то като едни от „елитните“ криминалисти,и топ следователи към системата на Мвр!
  С повечко като вас престъпността в България би могла да спадне поне на половина в сравнение със сега,и то за супер кратко време. Сигурен съм в това! Даже ще си позволя да размишлява малко,и бих казал под истинските банкноти какво точно е поставено,и то с цел заблуда,и изопачаване на нещата за да изглежда всичко така,че да провокира възмущение,и недоволство у хората,както и да привлече съответно органите на редът да се самосезират,и така да има причина поради която да могат да продължат по нататачни действия,и разследвания.
  ПОД ИСТИНСКИТЕ ЕВРО БАНКНОТИ ИМА ДОСТА ИЗРЯЗАНИ ПАРЧЕТА С РАЗМЕРА НА БАНКНОТИТЕ ОТ 500 ЕВРО С ЦЕЛ ОБРАЗУВАНЕТО НА СОЛИДНИ ПАЧКИ,И ВСИЧКИТЕ ИЗРЕЗКИ СА ОТ СТАРИТЕ ВЕСТНИЦИ ЧУК-ЧУК ДО ЕДНА

 24. Георгиева казва

  Колко много черногледци има на тази земя? Господи пази ни да гледаме! Винаги ще гласувам за ГЕРБ !

 25. Бат Саро казва

  С такъв боклук за народ,не виждам как ще се живее.За една от кухите кратуни тук,само ББ мислел за Булгаристания.А,забрави ли кухо тикви,че „мислещият“ намали за 12 години Булгар кочината с 840000 души-нещо невиждано дори и през войните,аааааа???!

 26. КОСТА казва

  Нещастници долни, не се спряхте с предизборната си помия. Една лъжа повтаряте 1000 пъти. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГЛАСУВА САМО ЗА ГЕРБ

 27. Истината казва

  НАЙ ДОБРИЯ ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ Е БОЙКО БОРИСОВ. КОНКУРЕЦИЯТА МУ ДИША ПРАХТА.

 28. Христиана Минчева Тодорова казва

  Тези които вярват в кюлчета и пачки пари в шкафчето на Борисов са с много болни мозъци,омразата ви е заслепила,вие сте дъното и падението на една държава ,съжалявам че в моята България има такива индивиди

 29. Гошо казва

  Тъпаци малоумни ,гласувайте за американските подлоги ,ходете и мрете за украйна ,защото там ще ви пратят ,така поне в България ще останат само хората с отворени очи и съзнание

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.