ГЕРБ изби рибата: Кой ще гласува за Дани Скейтъра, дето обикаля дискотеките? Ето го кандидат-депутатът Даниел Александров

7 30 715

31-годишният борец от Дупница Даниел Александров е едно от меко казано екзотичните предложения на ГЕРБ за депутати в бъдещото 49-о Народно събрание. Възмутена читателка на Narod.bg обърна внимание на начина, по който съгражданинът на Братя Галеви се опитва да вербува свои симпатизанти в социалните мрежи.

Там Даниел се е представил като Дани Скейтъра и Дани Бореца с очевадното намерение да облъчва най-младите избиратели за каузите на шайката и за своите лични властови мераци.

„Вижте само интелектуалното ниво на този евентуален депутат, участник в листите в София и Кюстендил. Ето така си представят решаване на кризите на нас обикновените хора – борене на инфлацията и цените в магазина, с „обиколки по дискотеките”. Опитът на тези хора стига единство до това какви хобита са имали – скейтборд и борба. Ако това е представителството в бъдещия парламент- ашколсун. Това ли е интелектуалното ниво на тези гербери? Направо съм потресена?, пише читателката на Narod.bg.

Ето и самия пост:

Реклама

Прочети това, ако ти предстои да гласуваш за първи път. Какво ще правиш на 2️ април? Ще излезеш с приятели, ще прекараш деня пред екрана, ще отидеш на кино, ще тичаш в парка, ще мързелуваш или ще отидеш да гласуваш? Изборът е твой, но има последствия.

Ако не направиш твоя избор, значи се съгласяваш някой друг да решава съдбата ти. И можеш само да се надяваш този някой да мисли за теб.

Политиката те отвръщава (вероятно има предвид „отвращава“, б.ред.) и не смяташ, че има достоен кандидат или такъв, който се интересува от теб? Грешиш – аз съм насреща. Аз не съм много по-голям от теб. Моето време в дискотеките още не е свършило. Младостта ми не е порок, а предимство, защото съм близо теб, чувам те и те разбирам.

Аз съм Даниел, Дани Скейтъра (ученическо хоби, да не се чудиш) или Дани Бореца (това е защото съм състезател и треньор по класическа борба). Аз съм кандидат за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС в 23 МИР София и в 10 МИР Кюстендил.

7 Коментара
 1. Окраден казва

  Борисов е прост и крадлив и кандидатите му за депутати са същите.

 2. Богдана Мирчева казва

  Уважаеми разследващи журналисти от Народ БГ, ще бъде интересно да покажете тука, коя е Росица Кирова – водачката на ГЕРБ във МИР – Видин. Проучете и напишете каква е връзката и с Исмет Османи – Цури, с когото е била съдружник във фирма и връзката на брат и с Таки, с когото има общ имот и бизнес на Сейшелските острови.

 3. Даяна казва

  АПЕЛ: НАРОДЕ, БЪДИ РАЗУМЕН, НЕ ГЛАСУВАЙ ЗА КРАДЕЦЪТ НА ЕДРО БОРИСОВ!!!!!

 4. […] ГЕРБ изби рибата: Кой ще гласува за Дани Скейтъра, дето … 0 1 Споделете Facebook admin Подобни публикации Още от автора Скандали […]

 5. […] ГЕРБ изби рибата: Кой ще гласува за Дани Скейтъра, дето … 0 0 Споделете Facebook admin Подобни публикации Още от автора Скандали […]

 6. […] ГЕРБ изби рибата: Кой ще гласува за Дани Скейтъра, дето … 0 85 Споделете Facebook admin Подобни публикации Още от автора Скандали […]

 7. […] ГЕРБ изби рибата: Кой ще гласува за Дани Скейтъра, дето … 0 43 Споделете Facebook admin Подобни публикации Още от автора Скандали […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.