Потрес в Narod.bg: Велико Желев грее с филъри и ботокс като фолкпевица (тунингите на олигарха от ГЕРБ + СНИМКИ)

0 18 931

Всичко се променя. Някои неща по естествен път, други с редовна намеса на скалпела. Един от най-богатите българи – Велико Желев, пазен от властта с години и обгрижван с милиарди за обществени поръчки от всички правителства на ГЕРБ, може изненадващо да попадне в ареста, например, защото пластовете на влиянието, което ползва, са се разместили до неузнаваемост, докладва източник на Narod.bg от компанията на олигарха „Хидрострой“.

Но придворният олигарх на ГЕРБ това добре го знае, съдейки дори от лицето му, където всички пластове са се разместили неузнаваемо отново с намеси за десетки хиляди левове. И за разлика от липсващия асфалт в поверения му участък от магистрала „Хемус“, както и по Северната тангента, за лицето на боса на „Хидрострой“ пари не са пестени.

Снимката на младия Вичо Желев, сравнена с кадъра от изявата му от този петък сутринта, след като беше пуснат под гаранция от 20 000 лева, показва достатъчно – приближеният на ГЕРБ строителен магнат е видоизменен и спокойно може да си смени самоличността, защото се оказа тунингован като фолкпевица, призна служителят на мастития строител.

Но все пак анализът на специалистите по естетична дерматология дава по-подробна информация за разкрасителните процедури, които е изтърпял суетният милионер – освен литри филъри с хиалуронова киселина в устата, челото (филъри+ботокс), брадичката, слепоочията и скулите, близо 60-годишният Велико Желев се е подложил и на ринопластика (промяна на формата на носа) и на блефаропластика (операция на околоочната зона и клепачите). Всички тези интервенции струват десетки хиляди левове, но да не издребняваме като него с асфалта. Както казва модерният лаф – има пари, угажда си.

Реклама

Снахата е щастлива с такъв суетен свекър

Вероятно именно за свое собствено удобство, защото ефектът на филърите е временен и трябва да се подновяват на всеки от 6 до 8 месеца, босът на „Хидрострой“ подари на снаха си – шеметната бургазлийка Грета, най-луксозната естетична клиника в София „Амбър Бюти Клуб“.

Златотърсачките на София знаят къде да се тунинговат

Клубът на най-богатите, както го наричат, прилича на дворец и се намира в самия център на столицата, а в него утеха намират най-скъпо омъжените палавници. И въпреки драматичен инцидент още след откриването на „Амбър“, когато млад лекар изгори лошо своя пациентка, клиентелата от заможни дами не намалява.

Снахата Грета Желева гордо дава интервюто по лъскави списания за своето бижу, както го нарича, доволен е и свекърът Велико, който има нужда от постоянни грижи, за да изглежда по-млад в ролс-ройсите си, присмива се служителят на олигарха.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.