Читатели на Narod.bg: Арестуваният шеф на ГЕРБ Георги Мараджиев прави свое „Белене“

0 80 785

Многократно арестуваният и разследван шеф на ГЕРБ-Пловдив и кмет на Стамболийски от шайката Георги Мараджиев смята да прави свой лагер за инакомислещи като „Белене“.

Това констатираха читатели на Narod.bg от града край Марица, възмутени от разпасалия се гербопитек.

„Георги Мараджиев ни връща в онези страшни години на мракобесие през комунизма, която всяка критика бива заклеймявана и пращана в „Белене“. Изпращаме ви снимки от негов пост, където сами ще видите как кметът създава общински отдел за борба с хората с различно мнение от неговото и критикуващи неговото управление.

Критикуващите ще бъдат гонени до дупка от неговите есесовци. Къде отиваме и къде е Бойко, за да си събере вересиите. Този е по-зле и от Хитлер“, пишат читателите на Narod.bg.

Проверката ни показа, че източниците имат предвид следния пост на Георги Мараджиев, когото Narod.bg осветли като собственик на палат в курорта Цигов чарк:

Реклама

„Днес на сесия на общинския съвет бях ясен и категоричен! Община Стамболийски и общинска администрация ще отговорим подобаващо на всеки компромат и лъжи от страна на група лица, които искат да върнат годините на разруха и безвремие. Години, в които живеехме преди осем години! Създадох нов екип от четири служители.

Новият отдел е за незаконно строителство. Всеки може да бъде проверен. Започваме акция срещу определени обекти („определени обекти“, вероятно собственост на противници на шайката, б.ред.), сгради и имоти, които не отговарят на изискванията.

Също така  ще върнем имоти, чрез отчуждаване, които са продадени преди 10 г. на лица свързани с предишното управлението на общината. Помните как върнахме сградата на общинския съвет и лятното кино! Така ще направим и с други паркове и имоти, заграбени от бизнесмени и ощетили със стотици общината!

Снимаме един не изхвърлен казан, но не снимаме как паркове се превръщат в паркинги на определени бизнесмени. Как се завземат общински терени и тротоарите са превърнати в складове на открито на строителни магазини! Няма да позволя моя екип да бъде подложен на груби нападки и оплюване!

Моят екип не е щайга с ягоди, която ако не се продаде в Т-Маркет, ще се продаде в магазина на Неделеви. Това са подготвени хора, които нямат цена! Те не са за продан! Те са отбор, подготвен за дълъг мач! Не за едно полувреме, а за много мандати, един след друг!“, нерви се гербопитекът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.