Сигнал до Narod.bg: Зам.-кмет от ГЕРБ щави във „Възраждане“, „г-н 10%“ Николай Диков декларира 160 бона с 2000 лв. заплата (ДОКУМЕНТ)

1 18 469

Нов сигнал до Narod.bg твърди за престъпно поведение на пореден гербопитек. С редакцията се свърза софиянец, който е строителен предприемач, за да разкаже за зулумите на зам.-кмета на район „Възраждане“ арх. Николай Диков от ГЕРБ.

Ето цялата налична информация, въз основа на която прокуратурата може да се самосезира и да разследва мистериозното забогатяване на партийната калинка на Бойко Борисов:

„Здравейте,

Пиша в качеството си не само като гражданин, но и като строителен предприемач в София. Изключително съм възмутен от наглото и надменно държание и безцеремонното рекетиране от страна на зам.-кмета на район „Възраждане” Николай Диков от ГЕРБ.

Същият наглец е известен в община „Възраждане“ като „г-н 10% процента“. За всяка преписка, която трябва да премине извън радарите, въпросният господин изнудва всеки заявител, за да му мине по-бързо редът.

През 2020-а архитектът изведнъж декларира над 100 бона пред КПКОНПИ

Погледнете само имотните му декларации, публикувани в публичния регистър:

Реклама

– през 2018 г. придобива магазин,

– през 2019 г. изведнъж се оказва с левов депозит в размер на над 100 хиляди лева

– през 2020 година ненадейно въпросният гербопитек Николай Диков се оказва и с депозит от над 30 000 евро. Общо 160 000 лева?!

И всичко това се случва само и единствено благодарение на неговата заплата от 2000 лева месечно. Точно така, 2000 лева на месец….

Сами може да се досетите, че Диков е измислил нова математика!!!

Този наглец е с амбициите дори да бъде кандидат за кмет на район „Възраждане“ и да щави всички, които му паднат на мушката. Може да се представите какво ще се случи, ако наистина този мерзавец спечели районните избори…

Къде са институциите и защо не се проверят разминаванията в доходите и всичките придобивки и депозити, които притежава партийната калинка?

Може да проверите публичните му декларации, за да сравните предоставените от мен данни„, завършва сигналът до Narod.bg.

1 Коментар
  1. еха казва

    Окумуш момче! На Баце си се метнало.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.