БЛАГА ВЕСТ: ГЕРБ във Велинград се разпадна!

1 20 527

Шайката ГЕРБ във Велинград се разпадна само седмица преди старта на предизборната кампания за вота на 2 април! Повод за разкола в хунтата стана решението на Общинския съвет във Велинград предсрочно да освободи управителя на общинската болница в града д-р Данчо Гурдев.

Данчо Гурдев ще се опита да обедини Велинград срещу престъпната шайка ГЕРБ

Това стана по-рано днес на редовно заседание на местния парламент, а залата бе препълнена от работещи в здравното заведение, дошли да подкрепят доктора.

Д-р Гурдев нарушава закона за местната администрация и не се съобразява с решенията на общинския съвет, лаконично съобщи мотивите за уволнението му кметът-гербопитек Костадин Коев.

Реклама

От общината потвърдиха, че Изпълнителна агенция ,,Медицински надзор” е проверила болницата и се очаква доклад с констатациите.

След дълги дебати болничният шеф бе освободен с 15 гласа “за“, а 12 от общинските съветници бяха „против“. В знак на протест срещу решението трима общински съветници от ГЕРБ напуснаха групата си в ОбС и остават независими.

Новият управител на болницата е д-р Заприн Пепелов.

Минути след като бе освободен от поста д-р Данчо Грудев обяви, че ще се кандидатира за кмет на Велинград, но каза повече подробности.

Според запознати той ще бъде подкрепен от „Промяната“ и ще се опита да обедини хората срещу кандидата на ГЕРБ.

1 Коментар
  1. Боби казва

    Началото на края
    Ахахахаха

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.