Само в Narod.bg: Агенти на КПКОНПИ следели незаконно Бойко Рашков като министър на МВР

2 13 717

Стигнахме дъното – КПКОНПИ наистина е използвана срещу неудобни политици! Една от жертвите на незаконно проследяване е отявленият опонент на ГЕРБ Бойко Рашков в битността му на министър на вътрешните работи, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от спецслужбата.

Абсолютно задължително е детайлна проверка на всички престъпления в работата на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ), които очевидно надминават в пъти свършеното от нейните агенти в псевдобитката с корупцията по високите етажи на властта.

Според перфектно информираният източник на Narod.bg миналото лято, по поръчка на бившите управляващи от ГЕРБ, които уж не са на власт от две години, Бойко Рашков е бил обект на незаконно следене от служителите в КПКОНПИ, които имат статут на агенти на ДАНС.

Реклама

Поради това подчинените на председателя Антон Славчев по закон имат правомощия да следят и да подслушват в рамките на делегираните им „оперативни“ дейности.

Какво е наложило самият вътрешен министър Бойко Рашков да бъде мишена на следене и подслушване – да кажат компетентните органи.

Както първи писахме ресурсите, с които тази служба разполага, агентурният апарат, както и техниката за осъществяване на специално наблюдение и проследяване, правят КПКОНПИ изключително опасена структура в ръцете на човек, който има безконтролен достъп и изпълнява политически поръчки с цената на престъпления.

И до момента не е ясно кой, кога, как и по какви причини бива следен и подслушван. Narod.bg вече предупреди, че съществува възможност следенето и подслушването да са изцяло извън рамките на закона и неудобни на 12 години управлявалата ГЕРБ да станат мишена с милиционерски прийоми.

Финалът понякога е показателен – личният живот на незаконно следените да блъсне в удобни на ГЕРБ медии.

2 Коментара
  1. Жоро казва

    Да не закачат Императора!
    Казах

  2. Маргарита Васдухлева казва

    Тонито Славчев е УХО. И мозък. И нерв!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.