СКАНДАЛ в Narod.bg: ОЛАФ разследва Иван Гарелов за европари от Елена Йончева!

1 15 253

80-годишният Иван Гарелов си докара беля на главата, след като преди дни е бил привикан от агенти на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ). Следователите са поискали да разберат колко пари е получил журналистът от Брюксел като сътрудник на евродепутата от гражданската квота на БСП Елена Йончева, разкри ексклузивно пред Narod.bg източник от МВР.

Покрай разследването лъсна и пикантната новина, че Гарелов въобще е бил съветник на Йончева, макар самият той да не е стъпвал в Европейския парламент. Ще е много любопитно как ще оправдае получените хонорари, както и каква е цялата сума, получена покрай приятелството му с 58-годишната журналистка Елена Йончева.

При разпита Иван Гарелов бил видимо притеснен, призна нашият източник.

Това не е първата драма, в която дългогодишният водещ на „Панорама“ по БНТ се забърква заради хубавата Елена.

Реклама

През март 2017-а доайенът бе уволнен като медиен съветник на тогавашното служебно правителство.

„Говорих със служебния министър-председател Огнян Герджиков. Той устно ме уведоми, че съм уволнен като медиен съветник. Писмено все още не съм подписал нищо. Най-вероятно утре ще получа заповедта за уволнение“, анонсира скандала Гарелов.

„Мотивите са, че съм ангажирал кабинета, защитавайки Елена Йончева в сутрешния блок. Само че аз я защитих като мой колега. Обяснено ми бе, че с изказването ми лично съм засегнал бившия министър-председател Бойко Борисов”, чудеше се Гарелов.

Иначе Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) иска България да възстанови 30 млн. евро в европейския бюджет, се казва в последния публикуван доклад на агенцията.

1 Коментар
  1. Д-р Менгеле казва

    Малей, как сте ги shop-нали тези дъртофели! Като AI-та са. Ай стига, показвайте хората в истинската им, НАСТОЯЩА, възраст. Мъ я сиктир!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.