Само в Narod.bg: Гълъб Донев се спаси с операция от подписване на документи за 300 милиона лева?

0 16 627

Гълъб Донев е опериран по спешност! Премиерът сдава поста! Такива заглавия вчера изненадаха обитателите на територията, намеквайки за сериозността на положението със здравословния статус на министър-председателя.

Според официалното съобщение Гълъб Донев не планира публични изяви до края на седмицата по здравословни причини. За периода от 16 до 19 февруари 2023 г. включително функциите на министър-председател ще бъдат изпълнявани от вицепремиера и министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров, гласеше първото съобщение от Министерския съвет.

Реклама

В следобедните часове вчера от МС добавиха, че премиерът се възстановява успешно след операция на коляното. Уточнението идва след редица медийни запитвания за състоянието на Гълъб Донев. Операцията била извършена от доц. д-р Антони Георгиев – Тони Коляното в УМБАЛ „Софиямед“. „Очакванията били за бързо и пълно възстановяване на премиера Донев в рамките на няколко дни…

Източник на Narod.bg обаче разкри, че за периода, в който Гълъб ще отсъства от държавния рул, неговият заместник Лазар Лазаров, иначе служебен министър на труда, ще трябва да подпише „едни документи“ за 300 милиона лева.

Дали операцията на коляното е само мотив Гълъб Донев да прехвърли отговорността за въпросните 300 милиона на своя вицепремиер Лазар Лазаров, можем само да спекулираме, поясни източникът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.