Само в Narod.bg: „Магнитски“? Щерката на Р. Овч. е съветник в МВнР (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

4 18 811

Поредният US списък „Магнитски“ на корумпираните български политици разтърси България. Вече знаем и кои влизат в позорния списък – Владислав Горанов от ГЕРБ, Румен Овчаров от БСП, русофилът Николай Малинов, както и бившите шефове на АЕЦ „Козлодуй“ Александър Николов и Иван Генов.

Narod.bg описа детайлно криминалните врътки на гербаджията Владислав Горанов, нанесъл щети за над 600 милиона лева на България, за което се очаква да получи прокурорско обвинение и да падне жертва на престъпното управление на ГЕРБ.

За бившия енергиен министър Румен Овчаров, обаче, сякаш санкциите не важат. Познатият и като Дългия инкасатор бесепар е обвинен, че прибрал 5 милиона евро подкуп в офшорни сметки и е участвал многократно в корупционни договори, докато ръководил Министерството на енергетиката.

Сега се оказва, че напук на всякакви санкции неговата дъщеря – Теодора Овчарова – Драганова, също се отърква усилено около властта с високи постове покрай членството си в БСП.

Нашият източник разкри, че Теодора е съветник в Министерството на външните работи още от времето на несъстоятелната Теодора Генчовска, прочула се във ведомството с чутовната си некомпетентност.

По каква линия е пратена Теодора е повече от ясно. Дългия инкасатор вероятно е кеширал където трябва, твърдят злите езици, уточни информаторът на Narod.bg.

Реклама

След „Магнитски 2“, обаче, изниква основополагащият въпрос как тази световноизвестна експертка ще върши своята работа, след като татко й е в забранителните списъци на нашите евроатлантическите партньори заради връзки с Русия и проследени рушвети?

И още нещо питаме – нали по прословутия закон го отнасят и децата. Та как ще работи дипломатката, когато е в списъка „Магнитски“?

Иначе и ние сме на път да повярваме на Овчаров, че нито има пет милиона евро, нито офшорна сметка. Така е – САЩ отдавна са сложили ръка на тези „скромни“ авоари.

Проверката ни показа, че Теодора Овчарова-Драганова е завършила Първа немска гимназия в София. Бакалавър по Политология от университета в аутхемптън и магистър от UNIVERSITY COLLEGE LONDON.

Между другото работи и като съветник в офиса на евродепутата от БСП Петър Витанов. Работила е в Международния отдел на НС на БСП, по кампаниите на вицепрезидента Илияна Йотова. Член на НС на БСП и ГС на БСП София. Владее английски и немски език.

На последните избори щерката на Дългия инкасатор бе кандидат за депутат от Столетницата в 23 МИР София с преференциален № 105.

4 Коментара
 1. Пусть всегда будетСолнце казва

  TEOДОРА Овчова е завършила ОКСФОРД МЕДИЦИНА това значи че дъртия ОВЧ е ПРЪСНАЛ най-малко 500.000 ПАУНДА за такса обучение без да броим че з 5 год учение е трябвало да плаща квартира и храна и едва ли живяла в студентско общежитие значи поне минимум още 200.000 ПАУНДА което прави 700,000 ПАУДАили над 1,6 МИЛИОНА леава .След като идва във България красивата ОВЧ е работила по ЗЕЛЕНИ проекти като ЕКОложка кандидат софийска квартална кметица интересно с МЕДИЦИНА кво прави в МнВР сигурно мери кръвното на министри и им прави медц,консултации
  Интересно ОВЧИЯ отде е ВЗЕЛ 1,4 МИЛИОНА само за една диплома отговора е от РУСКИ КОРУПЦИОННИ схеми и ощетяване БГ ДЪРЖАВА

 2. Стефан казва

  Откога работи в МВнР тая шафрантия? Извървяла ли е кариерната стълбица от аташе нагоре? Положила ли е задължителните изпити за дипломат пред комисия в МВнР и кога? Понеже съветник се става за 20 години тежък дипломатически труд в МВнР.

 3. Lucid & Ferrous казва

  „Бакалавър по Политология от университета в аутхемптън“
  Аве, къде е този аут хемптън, бе народници?

  магистър от UNIVERSITY COLLEGE LONDON. Там който си плати се магистрира.
  МоЛЛъ, за краткото ми даскалуване имам над 4 000 ученици и студенти. Тези, които не могат да влязат в БЪЛГАРСКИТЕ читави университети, отиват в западни. Толкоз.

 4. Прост трик за детоксикация казва

  Гугъл адвъртайзери и тракъри, вие може да сте прости, но ние не всички.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.