Политолог зове: Бойко Борисов в пенсия, за да оцелее ГЕРБ

1 15 619

Политологът Даниел Смилов призова Бойко Борисов да напусне политиката, за да се съхрани каквото може от шайката ГЕРБ, предаде репортер на Narod.bg.

Изказването си Смилов направи по повод брътвежите на Даниел Митов – Къдравата Сю пред Нова.

Явно приел, че народът е тотално оглупял, Митов пусна опорката, че не трябвало да се драматизира толкова много удара със списъка „Магнитски“. 

Реклама

„Това не е послание нито към ГЕРБ, нито към лидера Бойко Борисов (който ще бъде следващият ударен от „Магнитски“, ако остане в политиката, б.ред.). Това е послание към българските институции –  че не си вършат работата и им нямат доверие. Трябва да има реформи”, изказа на глас молитвите си Къдравата Сю, заместник-председателят на ГЕРБ.

Ето какво написа по повода Даниел Смилов:

Обяснителното представление на Даниел Митов по Нова е обидно за ГЕРБ и България като цяло. Има тежка политическа отговорност, която трябва да бъде понесена в ГЕРБ за афери като хазартната „Горанов-Божков“ и др.

Достойното е Борисов – без когото тези неща не биха могли да се случат – да понесе тази отговорност, да обяви оттеглянето си от политиката, което би дало възможност на ГЕРБ да започне повече или по-малко на (относително) чисто. Тогава лица като Митов биха могли да стоят по-адекватно. И тогава би могло да се мисли за следизборни коалиции.

1 Коментар
  1. J.English MI6 казва

    За да има МИР
    за България КЕЛЕПИР
    БОКО Тиквата в ИЗМИР
    или в Кашмир

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.