ЛОШО: Корнелия се отрече от Бойко, прегърна Копейкин

3 12 865

Лавината от лоши новини за ГЕРБ не спира – БСП няма да се коалира с Бойко, но с кого левицата ще си сътрудничи, ще се решава след изборите. Това подчерта в доклада си пред 50-ия конгрес на БСП председателят Корнелия Нинова.

Тя заяви, че в президента Румен Радев БСП има не лични, а идеологически различия.

Нинова призова да се сложи край на вътрешните битки.

Реклама

БСП подкрепя искането на партия „Възраждане“ за референдум за еврото.

„Точно те, които години наред се хранеха от правителството на ГЕРБ и от режима на Бойко Борисов, и това го знаете, защото го виждате във всяка община, та точно те днес най-високо викат, че БСП ще се коалира с ГЕРБ и че това вече е договорено, тези, които години наред са на хранилката на ГЕРБ с една единствена цел – да разбиват отвътре партията“, каза Нинова.

Лидерът на БСП определи Истанбулската конвенция като заплаха пред българското общество и семейство. Тя добави, че се оказва сериозен натиск върху БСП от страна на ПЕС.

„Докато съм председател на БСП няма да се предадем на този натиск. Като ме смените някой ден, правете каквото решите. Но дотогава ще отстоявам с всички сили, и съм сигурна и от ваше име, че имаме момчета и момичета вкъщи, и че сме майки и бащи“, каза Корнелия Нинова.

3 Коментара
  1. ИСТИНАТА казва

    Нинова, е КАК да Ви ПОВЯРВАМЕ ,след като ИМАМЕ и КОАЛИЦИЯ „РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ“ ,включваща „БСП“=“бсп“+“дпс“+ОПГ „герб“,вече ИЗЛЯЗЛА от ПРИКРИТИЕТО си!!! КОАЛИЦИЯ,която МАЧКАШЕ ,МАЧКА БЪЛГАРИТЕ и България ГОДИНИ НАРЕД!!!

  2. Schatz казва

    Тая съвсем изтрещя, но това е за добро. Мракобесната партия БКП1 , днес олигархична с корумпирани комунисти отива у канала. И бкп2 , т.е. ГЕРБ скоро ще я последва.

  3. Д-р Менгеле казва

    Сбогом оредяване на косата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.