Сигнал до Narod.bg: Депутат от ПП измами ли бизнесмен с 20 000 лева?

0 7 711

Един от мандатоносителите на Кирил Петков и Асен Василев също се оказа криптоиграч. Партия ПП не изостава от партньорите си Демократична България, след като бизнесмен, управител на фирма за търговия със софтуер, твърди, че е бил измамен при сделка с бившия вече депутат Константин Бачийски от партия “Средна европейска класа”, който на миналите избори стана мандатоносителите на “Продължаваме промяната”.

За капак 38-годишният Владимир Пенев твърди, че чрез свой познат е изпратил сигнал в полицията в Бургас, но оттам го върнали със съвета „да не се занимава с Бачийски“…

Реклама

Става въпрос за измама при продажба на софтуер, който помага на някои модели машини за добив на биткойни да увеличат капацитета си до 6 пъти при същия разход на енергия. Излъганият бизнесмен трябвало да плати по договорка с Бачийски на трета фирма с алтернативната валута.

След като не получил услугата, политикът му казал да си търси парите от този, на когото ги е дал и отрекъл подобна договореност. В сделката Владимир Пенев се е предоверил и поради липсата на директна връзка между трета фирма и Бачийски се е наложило да пие студена вода за загубените около 20 000 лева.

Колко обаче ще загубят българските граждани от предоверяването на криптополитици като Антони Тренчев и Константин Бачийски?, завършва с питане сигналът до Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.