Само в Narod.bg: ПП вади милиони за вота – дава 6000 лв. заплата на партийни гаулайтери

0 10 645

„Продължаваме промяната“ е решена на всичко, за да успее да победи шайката ГЕРБ на вота на предсрочните парламентарни избори на 2 април. Привърженик на Киро и Асен разкри пред Narod.bg, че шефовете ще извадят милиони за вота, като ще се опитат да достигнат до групи в обществото, в които ПП все още няма никакви позиции.

Рейдът вече е започнал, макар че предизборната кампания официално се открива навръх националния празник Трети март и приключва в полунощ на 31 март.

От върха на ПП е спуснат бюджет, според който на нови координатори в софийски райони с неизползван потенциал като „Младост“, например, в които Киро и Асен искат да подобрят резултатите, се дава тлъста заплата от 6000 лева с уговорката, че ще се заемат сериозно с партийно строителство и привличане на нови хора към идеите на харвардци.

Реклама

Досега на партийните гаулайтери са подхвърляни смешни месечни заплати, но лидерите на ПП очевидно са се светнали, че с трици маймуни не се ловят, коментира информаторът на Narod.bg.

Лидерите на „Промяната“ са решили и да навлязат в неправителствения сектор, в който също виждат потенциал от избиратели, които до момента или не гласуват, или разпиляват вота си в маргинални партии само защото не са част от мафиотския триумвират на ГЕРБ-ДПС-БСП, който от години държи юздите на политиката.

Очаквайте в Narod.bg кой е тайният партньор на ПП в предизборната битка за новия парламент

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.