Удар на Narod.bg: Кметът на Сливен Стефан Радев е пребоядисан комунист

1 9 637

„Гордостта на ГЕРБ“ в Сливен – кметът Стефан Радев, се оказа комунист от най-лошите – пребоядисаните. Източник на Narod.bg от Града на стоте войводи разкри старателно прикривана тайна – че преди да се събуди като фен на шайката и нейния лидер Бойко Борисов, Стефан Радев е бил върл почитател на лявото и дори е бил член на Младежката организация на БСП в родния си Сливен.

За да е пълен потресът заместникът на пребоядисания комунист – Румен Иванов, също е бил част от младежкото БСП. Дали по партийна, или по друга линия, Румен станал опасно близък с друг виден сливенски социалист – бившия общински съветник Деян Дечев, който вече го играе депутат.

Вече ви разказахме, че кариерата на Стефан Радев като счетоводител започва в „Мел Инвест Холдинг“ АД, в който конците дърпа провалената земеделска министърка на шайката Десислава Танева. Оттук кандидатът за трети мандат кмет бил натирен безславно заради злоупотреби, твърди информаторът на Narod.bg.

Реклама

Кариерата му в счетоводството продължава във Варна, където Стефан Радев се цанил в застрахователна компания, която вече е аут от бизнеса.

За беда и тук Стефан Радев не прокопсва – уволнен е дисциплинарно заради… злоупотреби, което може да бъде доказано документално.

Спасителният пояс за несръчния магистър-счетоводител от УНСС се оказва партия ГЕРБ – през 2015 г. Радев изведнъж се събужда като кандидат-кмет, като печели вота от втория тур.

Както се говори, новоизлюпеният гербаджия получава поста, за да не бъде „смачкан“ и да има възможност да си върне дълговете, само той знае на кого…

Очаквайте нови разкрития за кмета от ГЕРБ Стефан Радев само в Narod.bg

1 Коментар

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.