Само в Narod.bg: Томислав Дончев бута многоженец с 8-и клас за депутат

5 26 395

Гербаджийските калинки на Томислав Дончев се увеличават с всеки изминал ден. След напористата му муза Рая Назарян, която набута от Варна, сега габровецът дава рамо за депутат на своя съгражданин Христо Стоянов с поставянето му на едно от челни места в листите на ГЕРБ отново в морската столица.

Източник на Narod.bg разкри, че  кандидат-депутатът Христо е завършил само основно образование и е изключен от училище заради лош успех и поведение. Работил е като кофражист, леяр, докер, стомановар, вагрянчик, монтажник, кранист, журналист, писател на свободна практика.

Няма завършено средно образование, да не говорим за студентски спомени. След като завършва девети клас – едва 15-годишен, той се втурва неудържимо да строи социализъма, както правилно го произнасяше другар №1 Тодор Живков.

Разработван е от службите в продължение на една година в периода 1988-1989, когато е на 32-33 години от агентите „Стефан“, „Рачев“, „Шейгин“ и „Пърлячев“.

Реклама

В личен план става ясно, че се е развел с първата си съпруга „заради алкохолизъм“, посочено е още, че в квартирата му има събирания, на които „правят оргии и пиянстват“.

След 1989 г. следват още 5 брака и 4 развода – общо 6 съпруги. С последната си жена сключва брак през 2015 г. Изрично е подчертано, че не разполага със средства (вероятно актуално и към днешна дата) и „чака да го черпят“, „изявен пияница“, „нестабилна морално политическа личност“, склонна към „пиянство и скандали на обществени места“, дори бива задържан за 15 дни.

На 27 юли 2021-а Баце лично връчи партийната книжка на новия член на шайката Христо Стоянов

„Избухлив“, „безделник“, а като поет имал „нестройна представа за естетика“ и липса на познания за изкуство и литература. Неграмотен е и към днешна дата, лесно видимо във фейсбук профила му, пише информаторът на Narod.bg.

За сметка на това „себе си той счита за гениален, като Ботев“. Заключение: в самото досие за него има скандални неща, но според оценката и на другите присъстващи и чели – към днешна дата може да бъде счетен за дисидент – писал стихове срещу режима, декламирал ги публично на сбирки сред младежи, местили го в друг град… (Твърди се, че понякога не успявал да издекламира целите стихове, защото бил твърде пиян…) Липсата на образование, проблеми с алкохол и пари  го правят лесен за влияние и „покупка“.

Христо Стоянов е известен с култа си към гербаджиите, но неговият пророк се нарича…Томислав Дончев, завършва нашият източник.

5 Коментара
 1. Schatz казва

  Този Стоянов, който отрича делото на Апостола и твърди, че Левски е обикновен убиец. Срам и позор за България е този, както и Дончев.

 2. TELEKS казва

  KOI VI DAVA PRAVOTO,DA DAVATE OTSCENKI ZA 4OVEK ,KOITO NE POZNAVATE-MOJE DA NIAMA OBRAZYVANIE NO IMA AKAL,ZATOVA LI MI ZAVIJDATE BRE HORA-POSTIGNETE NEGOVITE REZYLTATI I TOGAVA DAITE SMISLENO ZAKLY4ENIE

 3. TELEKS казва

  DEDA EBA VA6TA MAIKA STRAH LI VI E OT NEGO

 4. Svilen казва

  Този анонимен бездарник и боклук има очи да говори и плюе Морфов? Гербаджии наистина са абсолютна смрад..

 5. опетков казва

  Все едно че четох донос на комсомолски секретар, срещу непослушен комсомолец, толкова беше гнусно написаното. На практика не прочетох за нито едно качество, което не е характерно за съвременния българин. Чел съм доста публикации на Х. Стоянов и считам, че ще бъде достоен депутат на ГЕРБ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.