Само в Narod.bg: Племенницата на Сергей Станишев се приюти в КНСБ

5 12 931

С чичо като Сергей Станишев едва ли е много трудно да си намериш читава и добре платена работа. Това изпита на собствения си гръб дъщерята на проф. д-р арх. Георги Станишев, която отскоро е намерила тих пристан в централата на КНСБ на площад „Македония“ №1 в София.

Щерката на брата на Сергей Станишев, чието име умишлено не споменаваме, защото няма вина за това чия племенница е, разполага със свой офис на 10-ия етаж в сградата, в която се помещава синдикатът на Пламен Димитров.

Според наш източник Конфедерация на независимите синдикати в България напоследък се оказала примамливо работно място за всякакви партийни люспи, които изпаднали от политиката, но въпреки това успели да си уредят прилично битие под крилото на президента Пламен Димитров.

Обикновено такива елементи се пробутват по различни проекти, в които партньор е КНСБ, за да си заработят парченце от баницата, призна информаторът на Narod.bg.

За не запознатите припомняме историята на сем. Станишеви:

Реклама

Стожерът на фамилията – Димитър Станишев, е историк, политик, дипломат, народен представител и дългогодишен секретар на ЦК на БКП. През 1949-а се запознава с бъдещата си съпруга – рускинята Дина Мухина, в Москва, докато учи в държавния университет „Ломоносов“. Двамата обаче остават заедно само до 1951 година, когато са принудени да се разделят, защото законодателството на СССР не позволява браковете с чужденци.

Раздялата обаче се оказва кратка, защото Дина вече е бременна с първия от двамата си сина – Георгий Станишев.

Бащата записва аспирантура в Москва, за да е по-близо до любимата и детето си, но връзката му с рускиня вече се е разчула и в последствие аспирантурата му е прекратена.

Той дори е изключен от българското землячество заради забранената любов. Георгий Станишев е роден на 23 март 1952 година в град Вологда, но през 1954 г. забраната за смесени бракове отпада и родителите му сключват брак. След още премеждия, той пристига в България с майка си едва през 1957 г.

На 5 май 1966 г. в град Херсон, Украинска ССР, на бял свят идва по-малкият му брат Сергей Дмитриевич Станишев.

5 Коментара
 1. Д-р Менгеле казва

  От комунист, циганин и кокошка оттърване няма.

 2. разбивача на курници казва

  ша лапа бахура

 3. Локо Сф. от 1956 казва

  В България е пълно с шуробаджанащина. Не е новост. Интересно, Сергейчо на кое местенце ще се настани и кои ще постави около себе си.

 4. Schatz казва

  Тъпи журналисти. И необходимо ли е роднините на политиците да са безработни. Всеки човек има правото на труд.

 5. Со керез казва

  SchatzIII, ти този гъзобръснат копчевъд политик ли го назоваваШ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.