Кеворкян отсъди: Скопяни скопиха Историята ни

3 9 289

Ние вече и Свършека си дори не забелязваме. Лекотата, с която приемаме всеки пореден измамник, доказва именно това. И измамата вече ни оставя равнодушни – само дето още не сме се сетили да я посрещаме с топовни салюти, но и това ще стане.

Всъщност, Кирчо Измамникът може да се похвали, че чува салюти в своя чест – дори само заради факта, че свикнаха с мизериите му и дори им се радват, въпреки че самият Конституционен съд потвърди, че е извършил измама. Във всяка нормална страна досега хиляда пъти щяха да го изшият зад врата и да го засилят в някой джендем.

Не, тук дори го оставят да говори за морал в политиката и да раздава присъди със сакатия си език. Всичко му е позволено – на него, дето бърка публично под полите на чужди булки. Да беше някой болен еротоман-тихоебец – да го разберем, но той се хили като сръбнал мангал и си я кара, както си знае. Това е направо изумително.

Вижте ги шантавите ни работи: близо четвърт век след левашката далавера, наречена Криминална Приватизация, народецът продължава да предъвква името на Костов и да го проклина – обаче Кирчо Простият Измамник веднага го амнистираха. На какво се дължи това чудо – и може ли да бъде обяснено някак?

Да не би измамничеството незабелязано да е станало вече важна част от гена ни, дори най-важната? Защо толкова стремително го припознахме като своя неотменима черта?

Дори и най-печените поругатели на Миналото няма да се осмелят да твърдят, че и това ни е наследство от Соца. Неговите велможи може и да бяха всякакви,  но не бяха измамници и крадци, нямаше кой да им го позволи. Като изключим, разбира се, че палеха настървено свещи за Голямата Измама – въображаемия комунизъм. Отделен въпрос е, какво са си мислили, докато го вършеха.

Добре, ще си я караме послушно, докато ни има, „под игото“ на Измамата и Измамниците. Но поне другите маскари, ония, които блудстват с Род и Родина, да не ги търпим толкова бездушно.

Да видим сега какви ги е редил тия дни Лорер – български министър от котилото на ПростоКирчо – и евреин, което пък го задължава да пристъпва пределно внимателно из българските работици.

Ето какво казал той: „Господинът, който беше атакуван в Северна Македония, не е български гражданин. Той се определя като човек с българско самосъзнание. България трябва да защитава преди всичко своите граждани.“

Лорер не е идиот – не защото е бил български министър, а защото евреите не са идиоти, това е известно на всички. Защо тогава Лорер си позволява да говори като идиот? Дали не е прихванал някак нещо от Кирчовите простотии? Или като бивш министър на иновациите иска да иновира и Българската Чест?

Разбира се, като министър той нищо не иновира – поне видимо, макар че вероятно има пръст в някои от скандалните проекти на кирчовци. Откъде тогава кураж, толкова арогантно да пренарежда/„иновира“ случилото се с един българин?

Да прочетем пак Лорер: „Господинът, който беше атакуван в Северна Македония, не е български гражданин. Той се определя като човек с българско самосъзнание. България трябва да защитава преди всичко своите граждани.“

Ето го магистралният въпрос: дали трябва да браним преди всичко „българските граждани“ – или най-напред онези, които имат здраво вкоренено българско самосъзнание?

Отговорът изглежда лесен – дори и по македонското сметало: 162 (сто шейсет и две хиляди) македонци имат български паспорти – а само 3504 (три хиляди петстотин и четирима) са се самоопределили като българи при последното преброяване в Македония. Кои са по-ценни за нас? Отговорът пак е доста лесен.

Още един въпрос за лесен отговор: кой е по-ценен за нас – Лорер, българският гражданин и министър, или Лорер, човекът с еврейско самосъзнание?

Откъде обаче толкова смелост у Лорер, та да прибягва до подобно говорене, което съвсем спокойно може да бъде окачествено като „език на омразата“.

А тъкмо той е барутът за изстъпленията на скопяни

На тях им казва нашият евреин: „Бийте ги тези с българското самосъзнание, млатете ги, докато не превърнете българщината им в пихтия, не се занимавайте с онези, които покрай паспортите си – истински или фалшиви (демек, купени) – минават за „български граждани“, те са лесни, един паспорт винаги може да бъде отнет и унищожен, българското самосъзнание обаче е друго, то трудно може да бъде изчегъртано, утре и само 300 души в Македония да се обявят за българи, Истината пак ще живее. Някак.“

Реклама

Направо не е за вярване, че точно един евреин може по такъв подъл начин да пренебрегва и унижава самосъзнанието на един човек. Да оставим  настрани плоската шегичка, че всеки народ си заслужава евреите. Тия, които все още се навъртат тук, би трябвало най-напред и най-вече да са задължени на Българската Чест – ясно е защо, макар че все нещо проскърцва в благодарността, която вечно ще дължат на Българите. Все нещо проскърцва.

Дали заради това те си нямат „своя“ Яворов – арменците го имат и този свой Бог, завинаги, каквото и да се случи, дори и след края им, благодарността им ще е жива.

А Лорер седнал пред кантара си да прави сметки. Не е глупав този човек, той е много по-оправен от останалите кирчовци, взети вкупом. Какво пробва тогава? Това не са случайно изтървани думи – какво се крие зад тях? Защо му е да се навира в мелачката на справедливите ругатни?

Дали не пробва рефлексите ни, доколкото са останали – можем ли все още да се противопоставяме на всяка обикновена свинщина?

Не е изключено това, никак. От близо две години сме се превърнали в полигон за експерименти: можем ли да си позволим да оставим Властта в ръцете на абсолютни самодейци, водени от един Измамник? Можем. 

Можем ли да се оставим словесно да ни линчуват по всевъзможни поводи? Да, можем – и дори благодарим.

Можем ли да позволим някакъв хашлак да ни облъска с Македония, за да се лишим завинаги от кръвната си връзка с нея? Можем, разбира се, и това го можем.

Можем ли да преглътнем и ровенето, прекопаването на гробовете на хиляди български войводи и поборници – и понеже скопяни няма да намерят в тях „български паспорти“, направо да ги обявят за „македонци“? Можем.

Това е: скопяни скопиха Историята ни и ще продължават да го правят. Винаги ще имат под ръка толкова лореровци, колкото им са нужни. И, каквито са шантави, като нищо могат да сложат в някой скопски сокак паметник на кирчовци – като използват за композицията му онази снимка, в която те се опипват по задниците – и тайно нощем да го препикават, ей тъй, за кеф.

Много сме лесни, мама му стара.

Лорер е новото Паси, нищо по-различно – макар че и онзи все още не спира да мели. Той отдавна е пробата за българското нехайство при опазването на най-ценното, което притежаваме. Бжежински беше вдигнал мерника на православието – и Пасито избълва мръсннишката си клетва „Майната му на православието!“

И не се задави от отровата, с която е просмукана тя. Сега наследниците на Бжежински, макар и да са от съвсем друг, дребен калибър, са се прицелели в македонската ни „връзка“ – така виждат те съдбовните ни отношения, които напоследък са мистифицирани до същинско безумие.

„Връзка“, която лесно може да са скъса. Защото войната тропа наоколо, а Македония им трябва в комбинациите за нов балкански ред.

И пак Пасито е нает да ни унижава: наскоро избълва, че е време „да скопим Лъва от герба на България, за да отразим адекватно позицията ни по Украйна“. Това, разбира се, не е достатъчно – Лъвът трябва да си окървави лапите и едва тогава новите ни чорбаджи ще бъдат доволни.

Със скопяни те вече са се разбрали, и то съвсем лесно: едните нямат дълга история – но все повече късат страници от нея, за да се харесат на „заличители“ с най-различен фасон; другите пък нямат автентична история – ако не броим откраднатото от нашата.

Лорер несъзнателно ни дава знак, че скоро ще бъдем в пълна безизходица – освен, ако не действаме решително.

162 хиляди – срещу само 3504 души, които обаче са наясно, че си мъртъв, ако не знаеш кой си. Ние продавахме паспорти – а скопяни изнасилваха „самосъзнанието“ на притежателите им. От 162 хиляди – 159 хиляди доброволно са се съгласили с това.

Няма нужда да мяучите пред скопяни. Анулирайте българските паспорти, издадени на македонци – и бездруго е публична тайна, че повечето (според някои – между 80 и 90%) са купени. Анулирайте ги – само така ще ви запомни Историята. А и ще видим колцина от тия „български граждани“ изобщо имат „българско самосъзнание“. И изобщо ги е еня за Българското.

КЕВОРК КЕВОРКЯН, специално за „Уикенд”

3 Коментара
 1. хамалин казва

  отъ сърцето ми капе кръв. на народ който се отрича от майчин език,днес нали е един прекрасен зимен Уййййкиндъ,какту викът по тивитътъ,няма как господине кк да му пука какви ги надроби кироЗЗЗбърканиъ и Ко

 2. Veritas Filia Temporis казва

  Историята НЕ е такава каквото ни я представят .Казват че ИСТОРИЯТА се ПИШЕ от тия с ПАРИ и тези които управляват .Това значи че ИСТИНАТА винаги е избутана там някъде в ъгъла а на преден план се дава предимство на ЛЪЖИ и ИЗМИСЛИЦИ нямащи нишо обшо с ИСТИНАТА
  Цар САМУИЛ НЕ е нито български нито македонски ЦАР може да е управлявал българите но както един САКСКОБУРГОТСКИ/хазарина KOHARI/ във вените му НЕ тече и капка бг кръв
  От хилядолетия БЪЛГАРИЯ се управлява от НЕбългари ‘ЦИГАНИ,АРМЕНЦИ,ХАЗАРИ,ОСМАНЛИИ,ВИЗАНТИЙЦИ,УКРАЙНЦИ, САКСКОБУРГИ
  Самуил/САМУЕЛ/ майка АРМЕНСКА горска ЕВРЕЙКА РИПСИМИЕ
  Баща комит НИКОЛА /по произход СЛОВЕНЕЦ от славянскoто племе Барзани -славянско племе населявало Словения преселило се на юг в райоините на сегашна София и подРилския регион Костенец
  САМУЕЛ е еврейско име означава БОГ-ЕЛ чува-Шему
  Всички братя на САМУЕЛ носят еврейски имена ДАВИД ,ААРОН,МОИСЕЙ
  По законите на еврейската ТОРА/на иврит ЗАКОНА/ ако майката е ЕВРЕЙКА и сина е ЕВРЕИЙН тоес еврейската ДНК халпогрупата Y се предава по майчина линия
  Еврейско-кюрдско-семитско близко източното ДНК си личи по образа на Самуил ОГРОМНИ ИЗЦЪКЛЕНИ черни ОЧИ както казва тук един пищещ по ТИРОИДА ще ги познаете
  Избодването на ОЧИТЕ на хиледите Самиулови войни прилича на САТАНИНски кабалистичен ритуал в които е ВЪЗМОЖНО пръст да е имал и самия САМУИЛ /имайки предвид армено-еврейския му произход/
  Ослепяването на хиледи човеци може да се разглежда като жертвоприношения за демона Велзевул един от 4те управници на АДА .По време на страданието от този чудовищен акт се ОТДЕЛЯ огромно количество човешка ПЛАЗМА под формата на БОЛКА ,МЪКА,НЕчовешки болки СТРАДАНИЯ и тази плазма енергия захранва демонските ДЯВОЛСКИ сили които се “хранят“ с тази плазма .
  За тъмните сили една ВОЙНА,ВОЕНЕН КЪРВАВ КОНФЛИКТ с трупове ,с осакатени и ранени хора и много КРЪВ е като покана за безплатна “богата трапеза “ където злите сили пируват с душите и енергията на хората в този конфликт
  За това и МИРА и НЕ допускането на ВОЙНИ,кървави сблъсаци военни операции и конфликтие толкова важно

 3. ИСТИНАТА казва

  „Другарю-българино“Кеворк,ЗАЩО УПОРИТО ОТКАЗВАТЕ да напишете НЕЩИЧКО и за ИСТИНАТА,ИСТИНАТА за:КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Барселона,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,ХАЗАРТА,“ДЖУДЖЕТАТА“,“Белене“, „Лукойл“,“Росенец“,Капитан Андреево,ПАНАИРА,,“Джемкорп“,“Нексо“,…………………..за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ОПГ „герб“ и ЯТАЦИ ????!!! Хайде де,Вашата ГЛЕДНА ТОЧКА!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.