Удар на Narod.bg: Георги Темелков стои зад издънката с камерата при с. Пролеша, трил ли е нарушения шефът от ГЕРБ?

7 22 141

Шефът на ТОЛ системата – гербопитекът Георги Темелков, е виновен за издънката с камерата при софийското с. Пролеша, която навъртя глоби за милиони на местните жители, твърди ексклузивно пред Narod.bg бивш служител на системата за електронно таксуване на водачите, уволнен от одиозния директор.

Припомняме, че още при въвеждането на ТОЛ системата висши управници от ГЕРБ обещаха на жителите на Пролеша и други села в района на Божурище, че отсечката до София ще бъде изваден от обхвата на ТОЛ мрежата и няма да се налагат да плащат пътни такси. После се оказа, че хората са били подведени, пътят е част от платената републиканска мрежа, камерите са ги „ловили“, че пътуват без винетки, и в резултат са натрупани милионни глоби.

Напук на издънката Георги Темелков продължава да е на поста.

Ето какво пише бившият служител, наясно с безобразията в системата под управлението на Темелков:

Реклама

„Той лично е отговорен за проблема с камерата на Пролеша, защото неговите служители са спали 2 години и не са уведомявали нарушителите за глобите!!! Как така за 2 години не са уведомили и не са спрели нито един нарушител на пътя и да не му бъде връчена глобата?

Защо ли? Защото се интересува само от това кои нарушения да трие от системата и да прибира пари в джоба си, вместо да осъществява контрол на пътя и да уведомява нарушителите. Да, точно така, трие нарушения, за това му е важно да се забавят връчването на глоби, за да може да прибира рушвети и да премахва глобите. Именно за това уволни хора от техническия отдел, за да си назначи негови хора на тяхно място и да върши далаверите си!

Темелков също така назначи свой човек – Деница Филипова, за шеф на правния сектор – за да си реди обществените поръчки и да нарежда свои фирми, като отстрани дългогодишен професионалист и юрист Миланка Пукнева.

Навсякъде Георги Темелков говори, че никой не може да го пипне, защото има протекциите на силните на деня“, твърди информаторът на Narod.bg.

7 Коментара
 1. Радо Миленов казва

  Радо Миленов станал сътрудник на Джони Каскета.Радо Миленов който е бил в комисията за приемане на рамките,сега търси вината в друг.

 2. Темелкопитека казва

  Гербопитека е изпаднал в лудост след публикациите в негова чест. Продължавайте в същия дух, смело напред. Негови познати споделят, че редовно чете вашият сайт, така че нека разследванията не спират

 3. Буджаков казва

  Тоя екземпляр има ли някаква квалификация, освен да го играе мутрафон?

 4. Баба Вуна казва

  Темелков редовно праска Деница

 5. Ганьо казва

  Гошето праска Деница в задницата тясна в Румъния. Тя е по-голяма професионалисти и от сегашната шефката.

 6. Бокси казва

  Гошо Боксьора пратка Деница В задницата тясна докато почне да хвърля сажди. Пратка я в Румъния и всеки ден му свири на кавала.

 7. Ергенът казва

  По тв почна предаването Ергенът, а в bgtoll си върви отдавна и не е спирашо, всичко живо се гласи за най-желаният ерген, филъри, ботокИ, джуки, на какво ли се надяват претендентките?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.