Пикантно в Narod.bg: ББ „вкарва голове“ на 3 спортистки

1 24 679

За мерака възраст няма – христоматиен пример за пикантната сентенция е повяхващият плейбой ББ, който на тия години успява да „вкарва голове“ в „мрежите“ на три изявени спортистки, разкри източник от обкръжението на палавника.

Имената на ощастливените от ВИП осеменителя дами засега ще спестим. Първа на любовния пангар е спринтьорка Г.П., за която не било никаква тайна, че от години радва Чичко Паричко.

Задявката станала отдавна – по време на откриването на „Асикс Арена“ през 2017-а. Г. в момента е без доходи, но води луксозен начин на живот и парадира с маркови дрехи и чанти.

Реклама

Засуканата мома се хвали и с мерцедес. Г. не крие любовта си към Вожда, като под всяка негова снимка слага като коментар сърце и лайк. ББ дори спонсорира подготовката й, като от снимки в инстаграм става ясно, че наскоро е била на посещение при кметица, особено близка на БиБиКинг.

Следваща по ред е световната шампионка И.Х., която също води охолен начин на живот. Към момента мадамата се състезава в типично мъжки спорт. От профила й във фейсбук става ясно, че на партийни сбирки винаги е облечена с къси поли и дълбоки деколтета. И.Х., макар да има гадже, често обслужва и ББ.

Разнообразието от спортистки в любовния тефтер на възрастния плейбой се допълва от К.С, бивша корт-партньорка на ББ и настояща негова интимна играчка. Чичко Паричко дори й направил тенис зала. К., точно като останалите колежки от спорта, се радва на охолен живот по столичните заведения, а отскоро се изживява и като биднесдама.

1 Коментар
  1. банова д. казва

    мурука на кило виагра може и да дърви езика но за нещо повече…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.