Сигнал до Narod.bg: Зам.-министър Валентин Гичев уредил гаджето на сина си на сладък пост в Министерския съвет, и Красен Кралев помогнал (СНИМКИ)

0 15 979

Заместник-министърът на младежта и спорта Валентин Гичев уреди на благ пост в Министерския съвет годеницата на сина си Виктор – Милена Андреева, която в момента работи като директор в управлявания доскоро от него ресор.

Зам.-министър Валентин Гичев намерил благ пост на бъдещата си снаха

Недолюбвана от колегите си, Милена измолила свекър си да я премести на по-сладка служба, която да запази и след края на царството на служебния кабинет, гласи нов сигнал до Narod.bg.

Напористата годеница на министерския син Виктор Гичев не се свени да парадира с връзките си, натяквайки на колегите, че вече са й под нивото, защото тя е госпожа от Министерския съвет. А те – прости администратори. Това споделят нашите източници, втрещени от шуробаджанащината в служебния бардак.

Милена си пада по екзотичните дестинации

Реклама

Най-скандалното е, че годеницата първоначално е уредена на поста си в ММС лично от гербаджията Красен Кралев, след което бързо се пъхнала под завивките на новата власт. Вече на благия пост, Андреева бързо станала твърде близка със заместника на служебния министър Андрей Кузманов.

Именно с благословията на Кралев Милена Андреева от старши експерт става директор в дирекция младежки политики на ММС, но за няколко години успява да направи пълен хаос в младежкия сектор.

По време на нейното управление Националната стратегия за младежта не бива приета, няма и други стратегически документи поради липса на координация от нейна страна.

Тъй като се стяга за снаха на служебния зам.-министър Валентин Гичев, Милена е замесена и в програмите на ММС за финансиране на неправителствени организации, които в момента се проверяват от службите заради съмнения за злоупотреби след постъпили сигнали.

От тази седмица госпожа Андреева, скоро Гичева, се разхожда из Министерския съвет като почетна професионална калинка, завършва сигналът до Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.