Първо в Narod.bg: Синът на кмета от ГЕРБ Никола Белишки пуснат за издирване още на 5 декември 2022-а, защо не е арестуван? (ЗАПЛАХИТЕ)

0 8 965

Във вторник синът на кмета на Панагюрище от ГЕРБ Никола Белишки – Иван Белишки, нападна и заплаши депутата от „Възраждане“ Стоян Таслаков с пистолет. Нападението е извършено в Панагюрище, но столичната полиция задържа синът на гербопитека на софийската ул. „Нишава“ по-късно през деня.

Депутатът Стоян Таслаков

От „Възраждане“ твърдят, че това е вторият техен депутат, когото Белишки „системно е заплашвал“ с убийство. За това многократно са сезирани МВР и прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки-син не са реализирани, уточняват от пресцентъра на партията.

Сега се оказа, че самозабравилият се Иван Белишки е пуснат за издирване от МВР-Кюстендил още на 5 декември 2022-а, но така и не е арестуван.

Въпросът е защо? Има ли чадър над разпасания син на кмета от ГЕРБ в Панагюрище?

Ето публикация, която ни дава още информация по абсурдния казус:

Като редови гражданин на Република  България отправям въпросите си към министър Демерджиев:

Реклама

Пуснат ли е за издирване Иван Белишки (син на кмета на гр. Панагюрище от ГЕРБ) от Областна дирекция на МВР-Кюстендил от дата 05.12.2022 г.? Ако да, каква е причината въпросният субект да дерибейства безцеремонно и безнаказано из цяла България и да се стигне дотам, че да заплашва български депутат с огнестрелно оръжие?

Има ли спуснат чадър над него от Областна дирекция на МВР-Панагюрище и ако да, на какво се дължи и защо не е потърсена отговорност от ръководство ѝ?

Има ли сили МВР да се справи с този самозабравил се тумор на обществото или да търсим сами варианти за справяне с наглостта на кметското отроче?

Вярвам в компетентността и своевременните действия на ръководството на МВР и се надявам казуса „Белишки“ да бъде разрешен своевременно и по компетенция.

Никой не е по-голям от закона, нали така, г-н Министър?

Лидерът на гражданска инициатива „Агора България“ Петър Недевски, фейсбук

А ето и какви заплахи е отправял бесният гербопитек към депутата на Костя Копейкин:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.