Службите засекли: Nexo вади 1 млн. лв. за подкуп в съда?

4 15 073

Извънредна новина! Източник на Narod.bg от следствието твърди, че от Nexo се опитват да корумпират съдия от Софийския градски съд, който ще гледа днес мерките за неотклонение на двама от босовете в криптопирамидата – Траян Николов, главен продуктов и оперативен директор в Nexo, и Калин Методиев, съосновател и финансов директор на платформата.

На двамата бе наложена мярка „парична гаранция“ от по 1 млн. лв., като наблюдаващият прокурор им даде срок от 10 дни парите да бъде внесени.

Реклама

Другите двама обвиняеми – бившият депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев и Коста Кънчев, се издирват.

Очаква се мерките на Николов и Методиев да бъдат разгледани по-късно днес от състав на Софийския градски съд.

По този повод службите за засекли слух, че имало опит от Nexo да купи съда с 1 милион лева, за да остави или намали мерките за неотклонение на двамата, като по този начин реално провали акцията на прокуратурата.

4 Коментара
 1. Джашуа Коджакерестелиефф казва

  Физиономиите и на двамата добряци, особено на този в ляво, от снимките ми изглеждат като на скромни, мега почтенои и кротки праведници от Уол Стийт, които не биха откраднали и един цент.

 2. Христа Иванова казва

  Не само, че не са откраднали, а са и дарили 400 000. На бедната Дай България

 3. Пламен казва

  Абсолютни престъпници са тия. Да лягат на земята. Как даряват на Да, България, а за прокуратурата и чекмеджето – кукиш.

 4. Баклава бей казва

  Те сслужбите добре са засекли кой ще дава парите ,а засекли ли са този който ще ги получава .Защото 70% от бедите на България идват от подкупени съдии ,полицай ,прокурори ,общинари и споре мен всички са за разстрел особенно първите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.