СИГНАЛ: ЧСИ от Враца се фука с бентли, крие имоти зад граница и криптовалута за милиони

9 136 651

На вниманието на МВР, прокуратурата и НАП! Частен съдебен изпълнител от Враца крие милиони в инвестиционно злато, криптовалута и имоти в България и чужбина. Малко са българите, който през последните години са избегнали челния сблъсък с наглостта и безочието на този странен продукт, наречен частен съдебен изпълнител (ЧСИ).

Мнозина загубиха апартаменти, автомобили, а трети и достойнството си, докато тези рекетьори, облечени с власт, щавят народа. Нещо повече – докато ЧСИ-тата след ден богатеят, народът все повече обеднява.

Точно такъв е и случаят с корпулентният частен съдебен изпълнител от Враца Стефан Христов Петров. Играчът не крие богатството си най-малкото, защото цяла Враца и половин София вече е видяла през последните години неговия лъскав автопарк, сред който освен един куп луксозни джипове, се мъдри и баровско „Бентли“ за близо половин милион лева.

Остана неясно как лицето Петров е успял за кратко време да изкара имане на стойност милиони евро, а и самият той май не бърза да се обяснява.

Изключително любопитен е фактът, че Стефан Петров на свое име или чрез поставени до него близки лица, най-често две-три дами, които сред различни групи представя като свои съпруги, е собственик на куп недвижими имоти из цяла България.

Реклама

Нещо повече. ЧСИ-то крие няколко имота в чужбина. Става дума за огромна баровска къща на остров Кипър на стойност над 1 милион евро, както и още един палат за 500 000 евро в Северна Гърция.

Явно, за да му е по-удобно, частният съдебен изпълнител Петров е добавил към луксозната си колекция от придобивки и една баровска лодка, с която да може да си плава между имотите в акваторията на Мраморно море.

Безспорно е, че въпросното лице плаче за спешна проверка от НАП, която просто трябва да установи на база декларираните му доходи, какво и колко от тези придобивки той е записал на различните дамите, които представя за свои съпруги.

Последната такава, която след раздялата им явно е забравила да му върне нещо, Петров дори решил да накаже, търсейки контакти на различни нива, сред ъндърграунда и правораздавателните органи. “Много я мрази, защото му завлече цял куп пари!”, разкрива близък авер и колега на Петров.

По наша информация Стефан Петров също така държи няколко милиона лева в инвестиционно злато, както и още толкова в различни криптовалути. На фона на скандала с NEXO би било интересно да се разбере коя платформа точно е ползвал Петров, както и какво точно е успял да скрие и препере този топчест слуга на мафията в Темида.

9 Коментара
 1. Kostov казва

  Има добър учител който плати близо милион да спечели конкурса за ЧСИ

 2. Позитивен казва

  Нашата държава е щедра, когато дава възможности за заобикаляне на Закона и длоупэтреба с положение! Много ЧСИ- та в България оправдаха асоциацията за БИРНИЦИ-НАСИЛНИЦИ! И като цяло са безконтролни, не без помощта и на повсеместната корупция у нас, но и като нормативна уредба на тяхната дейност!
  От тях, този проблем можем да пренесем и към дейността на магистратите и по специално съдиите, които, оказва се стават все по- функционално некомпетентни, но с охота се ползват от функционален имунитет, като на практика и те са безконтролни, а и какво да им контролираш, като те въздействат чрез актовете си, за които имунитета ги прикрива! В държава, като България или само в държавата България да дадеш такива права на определена категория хора, означава да ги превърнеш в каста от самозабравили се чиновници, без мяра и морал! Бог да пази гражданите на тази държава!

 3. Интелигентен казва

  За такива……..веднага, на часа,……куршум в главата и……..насилствена конфискация след куршума.

 4. Валентин казва

  Точно дааа,колко си прав.
  Трябва да се премахнат като „институция“ и да им се конфискува всичко Заграбено!!!

 5. Елза казва

  Мноого храна за червейге ще има тук…

 6. Колчев казва

  Всички ЧСИта са такива и не само ,съдии и прокурори.Това са най-богатите хора в България.

 7. [email protected] казва

  Дааа това са кръвопийците на народа. При смяна на власта всички ще си го получат .

 8. Панталейчо казва

  Може би въпроса е кой са тези хора – Ами те са създадени от самата ни държава и те са се ( отчели ) предостатъчно . Реално в България който забогатее прекалено видимо за медиите си изнася паричките в чужбина и вс е ок . Няма богаташ който с мръсните си пари да живее в България . И всичко това е с позволението на управниците в милата ни Родина . . NEXO – факт .

 9. Антоанета казва

  Същото се отнася и за ЧСИ Людмила Мурджанова с рег. N 819 гр.Пловдив има разкошна голяма къща с голям двор в с.Брестник закупена от преди 10 г.с поставено лице и много други недвижими имоти и доста земи .ЧСИ Л. Мурджанова играе от години в схема с нейният „съпруг“ с когото живеят на съпружески начала до ден днешен!Отдавна трябваше да е с отнети права като ЧСИ,но никой не й търси сметка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.