ИТН започва подписка за президентска република (ВЪПРОСЪТ)

3 7 051

Партия „Има такъв народ“ на Слави Трифонов ще даде старт на инициативата си за свикване на референдум за промяна на формата на държавно управление на България от парламентарна в президентска република.

Реклама

Представители на инициативния комитет ще внесат уведомление до председателя на 48-ото Народно събрание, с което ще започне подписка за произвеждане на национален референдум.

Въпросът е формулиран така: Подкрепяте ли произвеждане на избори за Велико народно събрание, което да реши въпросите за промени във формата на държавно  управление от парламентарна република в президентска република?

3 Коментара
 1. Иван казва

  Ама разбира се, далеч по-лесно е ЦРУ да ни управлява с един назначен Мунчо Радев, вместо да си играят да правят безкрайни коалиционни кабинети в окупирана България. Освен това промяна на Конституцията, ще позволи още два мандата на доказалото се американско мекере от село Славяново-Хасковско, което си свърши чудесно работата като ни скара с Русия, а скоро и ще ни вкара във войната, каквато е задачата му. За добре свършената работа от ЦРУ, ще му позволят да управлява още 10 години, а учиндолският наркоман се е доказал, че винаги е насреща, за да обслужи всяка мръсна работа.

 2. Lucid & Ferrous казва

  „безкрайни коалиционни кабинети в окупирана България“
  И кога България не е била окупирана през последни 500+ години?
  Циганите не могат да имат държава. Баба ви Ванга го е казала – Ако България не намери българка/българин да я поведе, няма да я има. Чорапът е ашладисана мангуста, Славчо също.
  По тироида ще ги разпознаете.

 3. Баклава бей казва

  Тук има едно мекере което пак много му мила шибаната русия ,абе да еба ваша мама защо не се пръждисвате там ,а си пращате копелетата на училище в западна европа и Америка

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.