ЧЕСТИТО: „Костя Копейкин” вече е официален патент

16 236 407

Шефът на „Възраждане” Костадин Костадинов най-после успя да опази от чужди попълзновения злочестият си прякор Костя Копейкин, показа проверка на „Уикенд”. От 11 януари тази година прозвището на Костадинов, с което е иронизиран в социалните мрежи като агент на Путин, е официално регистрирано като „запазена марка” от Патентното ведомство.

Самото вписване не е минало без проблеми, разказват запознати. Заради мераци и от други кандидати да ползват емблематичното прозвище на Костадинов, процедурата се е забавила цели шест месеца.

Както вече писахме, опоненти на партийният вожд от други русофилски организации имаха мераци да пуснат серия презервативи и дори надуваеми секс кукли с тази марка, с цел да го осмеят пред феновете на Москва у нас. Все пак накрая чиновниците е нямало как да не се съгласят, че лидера на „Възраждане” е човека, направил прочута фразата „Костя Копейкин” и патента върху нея му се полага по право. Сега остава да видим кога ще се появят първите артикули, носещи логото.

Източници от „Възраждане” разкриват, че съвсем скоро по масичките, на които партийни активисти в цялата страна събират подписи за провеждане на референдум срещу приемане на еврото ще започне продажба на шапки и тениски със закачлива карикатура и надпис „Костя Копейкин”. Парите от продажбите щели да се използват за благотворителност.

Преди няколко месеца Костадинов обяви, че се кани да регистрира и фондация, носеща прозвището му, която ще раздава ежегодни награди. Призьорите щели да се подбират сред най-гласовитите „врагове на България”, който имат нахалството да не одобряват „освободителната операция” на Владимир Путин в Украйна или намекват, че Костадинов е платен проводник на руската кауза, а не български възрожденец, за какъвто иска да мине.

Церемониите за обявяване на враговете на партия „Възраждане” няма да са скромни, но дарения не са постъпили, тюхкат се активисти.

Реклама

Това не е кой знае каква изненада. Поне до момента не се е чуло някой от защитниците на путиновата кауза да е решил да подели тайно получаваните субсидии от Москва. Вместо за благотворителност, пачките с евро и долари се влагат в лъскави вили или огромни апартаменти, чиято стойност надминава многократно официалните им доходи. За това активистите на „Възраждане” са намислили да финансират наградите с парите, набрани от сувенирите „Костя Копейкин”.

От документите на патентоването става ясно, че възрожденецът путинофил е посочил огромна част от графите в Международния класификатор на стоките и услугите, за които марката е запазена. От собствена колекция дамско бельо – сутиени, бикини и жартиери, през тениски и шапки, та до луксозни писалки и всевъзможни офис принадлежности.

Костадинов единствен има право да отваря кабинети за астрологични консултации и гледане на карти таро, издирване на изгубени вещи и дори да организира циркови представления с логото „Костя Копейкин”.

Защитата на запазената марка, обаче, не се простира върху компютърните игри. Така създателите на „Kostia Game”, вдъхновена от лидера на „Възраждане” няма нужда да се притесняват от санкции. Играта дава възможност на участниците да помогнат на Костадин Костадинов да избяга от омразният на всеки правоверен путинофил Европейски съюз, като прескача тъмносини стълбчета със знамето на съюза.

Графиката също е в тон с пропагандата на „Възраждане”, която възхвалява „добрия социализъм” преди 10 ноември 1989 г. и СССР. В небето над играча има звезди със сърп и чук в тях, а за фон върви музиката от известната руска песен „Калинка моя“.  Ако играчът загуби надпреварата, на екрана се изписва нецензурно съобщение с допълнение „Натиснете за още Русия“.

Регистрирането на марката не значи и че е забранено на останалите хора да се обръщат към Костадин Костадинов с подигравателния му прякор, изобличавайки го като руски агент за влияние, успокояват юристи. Патентът върху „Костя Копейкин” забранява единствено на други търговци да пускат стоки с тази марка.

16 Коментара
 1. Тс казва

  Мършата, дето е писала тоя буламач, да си напише името, а не да се крие зад „админ“. Поне да се знае на кого да поздравим майка му.

 2. Затвор за тиквата казва

  Идиот

 3. Затвор за тиквата казва

  Идиот за копейкин де

 4. Костов казва

  „Автора“ на това „словоизлияние“ е със психични отклонения.

 5. Костов казва

  „Авторьт“ на това „словоизлияние“ е със психични отклонения.

 6. Лапай казва

  Нищо за безродната сган от дегенерати подчинена на Фащ.Ибрикчията драснал тоя пасквил да си забие един по голям фишек отзад.Аман от меравци.

 7. Преслав Български казва

  Злоба и лицемерие звучи от публикуваната тъпотия. Никога няма да се откажем от истината, а истината в България се изкарва наяве от този който не се страхува да я покаже. ВЪЗРАЖДАНЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА НА ГНИЛИЯ СВЯТ КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ОГРАБИ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО. БРАВО НА ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ, КОЯТО НЕ ПОДЛАГА КОЛЯНО ПРЕД СВЕТОВНАТА НАГЛА СВАСТИКА!!!

 8. Костя Копейкин казва

  По-голяма простотия не бях чел.От хорски срам няма и име на драскача на тази статийка.

 9. Славчо Славев казва

  Толкова много омраза има в българите които са против Костадинов.Оная ви водещата с отворена уста да ми прави свирки само може забравих и името тя му изкара прозвището копейкин Тъп народ сме а бре да ви чукам отвсякъде които говорят против Костадинов вие слепи ли сте че тези партии ПП ГЕРБ ДБ са ПРОДАЖНИЦИ за тях нищо не казвате и дави ебат пак мълчите тъпанари такива Костадинов си е прав но вие сте боклуци

 10. Арт казва

  Когато изметта няма какво да каже плюе.

 11. Бакалина казва

  Наистина ганю/ьо е много күх,такава куха нация като нашета НЯМА втора,тъй могъща и пращи от идиотизъм,имам чувството,Че ТОВА е територия на изродите,Боже,Боже,до къде я докара ТАЗИ миризлива и гнила,,демокрация,,и Бг капитализъм!?

 12. Лъвът се готви за скок казва

  Алоо, „анонимния“ драскач, върви там от където си излезнал! (призив към майка ти)
  За тая цялата простащина си взел и хонорар, а?
  Стой си при шизофриниците, там ти е мястото!!!

 13. ✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/5fotuz казва

  ☞⚡БГ-Дeпyтaт=CВOДНИK, БAНДИT и ПPECТЪПНИK!:
  ☞⚡Bcичkи бaндити oблeчeни във влacт, дo eдин cа дeцa нa xopa oт Дъpжaвнa cигypнocт, бeз изkлючeния.⚡: tiny.cc/yrb3vz
  ☞⚡Бaндититe oт тeжkaтa opгaнизиpaнa пpecтъпнoст, зaнимaвaщи ce cъc cвoдничecтвo, тъpгoвия c жeнcka и дeтcka плът, пoбoй, чyпeнe нa пpъcти и yбийcтвa, изтoчвaнe нa бaнkoви kapти и вcяkakви дpyги гaдocти, Коcтадин Коcтадинов и Злaтaн Злaтaнoв, вмecтo в зaтвopa, kъдeтo им e мяcтoтo, ce шиpят в пapлaмeнтa!⚡: tiny.cc/x4e3vz
  ☞⚡Maнгaлитe oт „Bъзpaждaнe” kyпyвaxa цигaнckи глacoвe в Пaзapджиk пo 100-лeвa!⚡: 350.my/H2zfFFNc
  ☞⚡Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов е CATAНИCТ, член на варненска масонскатa ложа “Бoян Aбаджиев”-Варна, приет в нeя през 2018г., от тогавашния велик майстор на ложата, бившият ректор на военноморското училище във Варна, Бoян Mедниkаров!⚡: 350.my/xHa0d7Wg
  ☞⚡Ваксъра-Мошеник Костя Копейкин за една година се сдоби с нова къща, с изглед към морето, и чисто нови коли!⚡: 350.my/wFpE1uGo
  ➤⚡Жyрнaлиcтът Cимoн Mилkoв kъм Мошеник-Костя Копейкин: Kak cи kупиxтe kъщa дo вapнeнckoтo eзepo!⚡: 350.my/jU4UiOEf

  ➤☢️☮️Bcичkи зaдyнaйckи пapтии ca пpoдykт нa KПCC-БKП и KГБ-ДC!☮️☢️: tiny.cc/wewyuz

  ☞⚡Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.⚡: 350.my/wOXKw09B

  ☞⚡Боко-Мравояда-ОМЕРТА⚡: tiny.cc/ejduuz

  ➤⚡Цap и гeнepaл 1965г.⚡: tiny.cc/0xl3vz

  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Дeпyтaтa-пpecтъпниk Злaтaн Злaтaнoв oт Bъзpaждaнe⚡: tiny.cc/ffd3vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Плeшивaтa Злaтka, Kpиcтиян-Maнekeнa, Mapшaлa, Koпeйkин – бaндaтa зa ckиминг ycтpoйcтвa “Изpaждaнe“⚡: tiny.cc/sixzuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пeдoфилитe Бoko, Дoгaн и ocтaнaлитe, и cвoдницитe oт HCO, koитo им вoдят 10-12 гoдишни мoмичeнцa⚡: tiny.cc/6ek2vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Жepтвитe нa Tpaфиk⚡: tiny.cc/az70vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчитe-бakшиши-тakcимeтpoви-шoфьopи, koитo cтaнaxa Myтpи⚡: tiny.cc/0lwyuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Цигaнckaтa пpecтъпнocт в Бългapия⚡: tiny.cc/blwyuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия⚡: tiny.cc/elwyuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници⚡: tiny.cc/jeayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Maзнaтa Macтия Cepгeй Cтaнишeв⚡: tiny.cc/tz70vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa⚡: tiny.cc/1gayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пeтko Д●E●Б●E●Л●И●Я cтaнa oт пoлицaй, бaндит и pekeтьop⚡: tiny.cc/kfayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Bицe Пpeзидeнтa Илиянa Йoтoвa⚡: tiny.cc/jz70vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пpeзидeнтa Pyмeн Paдeв и вcичkи kpaдливи пoлитици⚡: tiny.cc/4f90vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв⚡: tiny.cc/deazuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Kpaдливaтa Cвиня Kapakaчaнoв⚡: tiny.cc/sdv0vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв⚡: tiny.cc/deazuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Maджo, Maцoлa, Бoйko Бopиcoв и Mapгинитe⚡: tiny.cc/uk82vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Гoшo Eнчeв-Kyция-Дявoл, Toшo-Aлapмaтa и Mилeн-Kpaдeцa – oбиpи нa TИP-oвe⚡: tiny.cc/6hayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Mилeн-Пcиxoтo, Ивo-Kpaвaтa и Пaци-Дeлтaтa⚡: tiny.cc/pgayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Гpyпиpoвkaтa ФOPC-92⚡: tiny.cc/ueayuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Мapшaлa-Kpacимиp Cтoйkoв, Пpecтъпнocт и Пoлитиka⚡: tiny.cc/bklzuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Жaни Cвиpчeв и Импepиятa мy⚡: tiny.cc/eklzuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пpecтъпницитe ce нaмъkнaxa в нapoднoтo cъбpaниe нa Бългapия: tiny.cc/9z70vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Пapлaмeнтa дoм нa пpecтъпници⚡: tiny.cc/vy70vz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Beнциcлaв Aнгeлoв-Чиkaгoтo и Kocтaдин Kocтaдинoв-Koпeйkин⚡: tiny.cc/4cnzuz
  ➤⚡Koльo Kитaeцa: Yбиeцът Axмeд Дoгaн⚡: tiny.cc/1m01vz

  ☞⚡Дoлy мaфиятa!⚡: tiny.cc/abx1vz
  ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo⚡: tiny.cc/vbx1vz
  ☞⚡HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!⚡: tiny.cc/w1duuz
  ☞⚡Дa cвaлим цигaн-милициoнepckaтa мaфиoзo-aнтибългapcka пacминa oт влacт!☜☞: tiny.cc/ka1zuz

  ☞⚡☠️Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!⚡: tiny.cc/hwczuz
  ☞⚡☠️KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz
  ☞⚡☠️Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!⚡: tiny.cc/4y42vz

  ☞⚡Пълнa koнфиcкaция нa имoтите и пapитe нa бoгaтaшkитe poдoвe, зaщoтo нямa нитo eдин, koйтo дa e зaбoгaтял пo чecтeн път!
  ☞⚡Oбявявaнe нa нaгpaдa oт 50-хиляди лeвa зa глaвa нa cвoдниk или cвoдницa!

  ☞⚡Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!⚡: tiny.cc/2y42vz

  ☞☠️ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!⚡: tiny.cc/5ja2vz

  ☞☠️ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!⚡: tiny.cc/6y42vz

  ➤☠️Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите!☜☞: tiny.cc/zp6zuz

  ➤☀️❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово❤️☀️: tiny.cc/iewyuz

  ➤☀️❤️Кой уши байрака❤️☀️: tiny.cc/newyuz

  ➤☀️❤️Шyми, шyми явope❤️☀️: tiny.cc/z2h0vz

  ➤☀️❤️Ako yмpa ил зaгинa❤️☀️: tiny.cc/13h0vz

  ➤☀️❤️☀️❤️☀️❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz

 14. Жан валжан казва

  Кой лгбт измекяр е написал тая долна смрад, след 33 г американизация в бг
  лумпените дегенерат и майкопродавци на които им се дава трибуна да тиражират най долни мерзости процъфтяват кариерно и финансово под контрола на надзорниците шпиони от Козяк. Надявам се скоро след като възраждане дойде на власт да им бъде по търсена строга отговорност.

 15. Стахата Иванов казва

  „Гоооолямата медия“,никому неизвестна narod.bg дава определения на човек,който е можеби за момента най-големия патриот от всички мижитурки в парламента взети заедно!Само,че не си променете името защото голяма част от истинския народ не би ви харесал и споделил тъпото мнение написано тук!По-скоро laji.bg, а не narod.bg.!Абе то лесно да се оплюват хората,но спрямо този К.Костадинов едва ли журналята са допринесли за нещо в обществото!Повечето станаха американо-англосаксонски лапачи на доларчета и се продадоха за пари!Страх ви е,защото ако се смени посоката на България,плювачите първи ще го отнесат!Но като знам какви фурнаджийски лопати са повечето,тогава ще „запеят друга песен“!Аман от пристотии!Защо не пишете как живеят обикновените и бедни възрастни хора,за децата в неравностойно положение,за проблемите на обикновения човек,а ми „плюете“ един достоен българин!!!Срам за България сте!!!

 16. Манолова казва

  Авторът заслужава наградата Златен ибрик

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.